A Fidesz miért nem vétózza addig a svédek,finnek NATO csatlakozását amíg nem kapjuk meg a nekünk JÁRÓ pénzt az EU-tól?
Figyelt kérdés
Nem segélyről beszélünk, ez a pénz nekünk JÁR és a brüsszelita banda visszatartja csak mert nem balos moslékkormányunk lett, mit szólnának ha Orbán meg azt mondaná, hogy akkor a svédek és finnek intsenek búcsút a NATO csatlakozásnak?2022. júl. 2. 20:33
21/29 anonim válasza:
Amikor az egybites fidesz hívő veri az asztalt a pörköltszaftos, izzadságfoltos nagymagyarországos trikójában, hogy "dehhhhát ez nekünk jáááár"...
És amikor többen is felhívják rá a figyelmed, hogy milyen buta vagy, akkor teljesen más témáról kezdesz el fröcsögni, tipikus.
22/29 anonim válasza:
Még Erdogan is visszatáncolt a vétózásából, mert ezek most nem azok az idők, amikor a saját táborodon belül érdemes bomlasztani. De majd Magyarország megvétózza! :-)))))
23/29 A kérdező kommentje:
Ez jár nekünk, ha nem hiszed nézz utána, nettó befizetői státuszba vagyunk már
2022. júl. 2. 22:56
24/29 anonim válasza:
veled is csak többen vagyunk, kérdező
25/29 anonim válasza:
#23 nem jár, csak az élősködő komcsik pofája jár.
Ahhoz meg kellene még pár évtized hogy ez a szeméttelep nettó befizető legyen, még hozzá egyre távolibb ez az idő. [link]
2020-ban a befizetett 6x-át kaptuk.
26/29 anonim válasza:
A NATO nem egyenlő az EU-val. Kérdésed értelmetlen!
27/29 anonim válasza:
#8: Akkor lépjünk be az EU Ügyészségbe, amikor Soros nem sétálhat be a brüsszeli szervezetek vezetőinek szobájába. Nekem ezektől a zsarolóktól nem kell semmi. Inkább zsíroskenyéren élek egy hónapig. Olyan szégyenteljes információkat hallottam a brüsszeli 'jogi' működésről, hogy megértem, miért nem lépünk be. Legjobb lenne beállni a sorba Svájc és Ausztria után és függetlennek lenni, ha a függetlenséget tisztelnék ezek a maguk becsületességére olyan érzékeny bérencek.
28/29 anonim válasza:
17:23: Ausztria EU-tag, csak szólok.
Hogy a "szégyenteljes információidat" honnan veszed, azt meg el tudom képzelni.
29/29 anonim válasza:
17:23: ja, és ha semmi nem kell, akkor te is költözhetsz Putlerisztánba. Elvégre ott csak úgy hasít a gazdaság, és szükségük is van a magukfajtára! Hátha kiküldenének a Donbaszba golyófogónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!