Lépjen ki Magyarország a NATO ból, ha bekövetkezne a III.világháború?
Figyelt kérdés
Ezzel elkerülnénk a magyar áldozatokat, de később védtelenek maradnánk.2022. júl. 1. 16:16
11/18 anonim 

válasza:

#10 nem. ti ruszkiszoponcok akartok független Magyarországot, mert gyűlölitek az USA-t és az EU-t
12/18 anonim 

válasza:

""mert gyűlölitek az USA-t és az EU-t""
Mit lehet rajtuk szeretni???????????
13/18 anonim 

válasza:

#11 Szép minősítést írtál magadról, te szellemi toprongy.
14/18 anonim 

válasza:

inkább vagyok toprongy mint ruszkibérenc hazaáruló
15/18 anonim 

válasza:

#14 Tudom, hogy a magadfajta jobbágy mentalitású embereknek csak akkor van komfortérzete ha "szopkodhat" valakit, bérenckedhet, alárendelődhet, szolgálhat.
Egy agyhalott, csicska jobbágy vagy.Ezt projektálod.😂
16/18 anonim 

válasza:

Nem ertem, de hadjuk is.
Egyebkent az egesz vilag vedetlen mivel ha egyik orszagra dobnak egy bombat semmi sem fogja meg allitani vagy vissza kuldeni. Az addig fog zuhanni ameddig be nem csapodik.. es ez bárhol megtörténhet és a magyarország sem kivétel.. nem fogja egy láthatatlan dolog megállítani a bombát vagy akármit
<3puszi mindenkinek
17/18 anonim 

válasza:

Lépjen be a Fidesz a Szovjetúnióba, Deutchs Tompikának külön párnázott "irodája" lehetne Moszkvában, egyenesen a Kreml mellett...
18/18 anonim 

válasza:

A ruszkibérencek mehetnek a Szovjetúnióba, lakjanak is ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!