Támogatnátok, hogy börtön járjon annak, aki "legfelülről" azt javasolta, hogy húzzák ki oldalra a szerelvényt, illetve hogy fejenként 10 millió forintos kártérítést fizessen az utasoknak Európa legrosszabb szolgáltatása, a MÁV?
#4 Sokkal jobb lett volna, ha a MÁV-ot már 90-ben eladják. A cseheknél magán vasút is van és a büfé kocsiban van sushi! nem vicc.
Meg mehetnének belföldi magán busztársaságok vadonatúj légkondis buszokkal mint a lengyeleknél a szar vonat helyett.
5! Akkor kapnánk a mainál semmivel se jobb szolgáltatást kétszer ennyi pénzért!
A magán vasút azt csinál, amit akar, de az csak addig működik míg nyereséges! Mellesleg ez mint "végső érv", hogy szushi is van a büfékocsiban, azért nem túl ütős!
Magyarországon a Volánbusz távolsági buszparkja -sőt amúgy lassan az egész helyközi buszparkja- légkondis.
kicsit olyan mintha olyan írta volna ezt a választ (már a 5.-et9 aki életében nem használta volna a tömegközlekedést, csak olvasott volna valamit a "szarmnááávrólmeghogymennyiremnőamgánvonatacseheknél" és zat hiszi, hogy már ért a témához.
most akkor elmesélem, hogy alig egy hónapja voltam Csehországban, amerre én jártam se a vonat nem volt légkondis, se a busz modern, gyakorlatilag ugyanazt a szolgáltatást kapod mint itthon.
Az, hogy pár PRÉMIUM szolgáltatás ott jobb, az lehet, ezt nem is akarom vitatni, de nagy átlagban semmivel sem jobb.
Ez a történet maga a MÁV in nutshell XD
Kérdező, elnézést kértek,megállapítják majd,hogy nincs felelős és ennyi . Annak meg aki azt írja annyi de annyi szar szolgáltatás van, attól a MÁV nem lesz jobb XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!