Mindenhol 10%-os élelmiszer áremelkedéssel írnak, Magyarországon ez simán 40-50%, hogy lehet ez?
Anglia, németország, amerika stb, 10%-os élelmiszer áremelkedést emlegetnek, én ezzel nagyon kibékülnék hazai viszonylatban.
Hetente mennek fel az árak.
Külföldi tapasztalatok?
Milyen 10-15%-ról beszéltek?
Mai vásárlás, legolcsóbb bolt lidl, aldi elmúlt 2 hét:
tejszínhab 550ről 670ft
műzli 950ről 1200ft
WC papír 1200ról 1500 ft
áfonyalekvár 750ről 990 ft
De tudok példát 100%osra is, például lazacfilé. TAvaly 1 kg 4900 ft ezekben a boltokban, ma 8900 ft
sajátmárkás szalámi ami 2 éve 299 Ft most néztem 660 ft...
Sajtokról már álmodni se merek, ami 600 volt már 1000 ft.
Zöldségekről meg húsokról ne is beszéljünk
Ide írd, ne privátba.
"20 Kérem ne vicceljünk már.
A tej 90%-a víz. Annak ugye nem ment fel az ára.
Az egyéb összetevőé emelkedett csak. Ezt a KSH-ban szépen kisúlyozzák, és világosan látszik, hogy a tej nevű termék éves áremelkedés 10%."
Én az adatokat a tényleges árak alapján vettem azonos termék esetében, nem KSH és egyéb becsült adatok alapján. Ennyi volt az ára a boltban és ennyi ma. Ha máshol be tudod szerezni olcsóbban ezt a terméket, akkor ne habozz megosztani. És ez nem prémium szupertej.
10@ "5-ös, ez melyik országban van?"
Imádom ezt, amikor kitelepültek nem tudják mi megy az anyaországban
Akkor a kenyeret nem lisztből csinálják?
Vagy miből van? Krumpliból?
"Imádom ezt, amikor kitelepültek nem tudják mi megy az anyaországban"
Amit az ötös írt, az nincs Magyarországon az tuti.
Burger kingben szoktam néha tolni egy sóskaramellás shaket. Április: 830 ft, május 940 ft, június 28 1060 ft...
Tonhal ára is duplázott egy év alatt, stb
Pár apróságot veszek, már 5000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!