COVID-19: Kezdődik minden elölről?
Érdekel, hogy miért? Itt lenne az ideje.
A covid mesterséges vírus. A Vuhani denevér helyett a Vuhani virológiai laborból származik, ami Amerika és Fauci kezében van. Nem véletlenül van ennyire felfújva, bár ennek az oka nem a veszélyesség (hivatalosan 1% halálozási rátájú, a valóságban csak 0,2%), hanem egészen más az oka.
Monopoly dokufilm:
Új norma dokufilm:
Putyin Obánnal együtt a Young Global Leaders-nél tanult, a WEF keze alatt. A WEF célja meg a Great Reset, amit 2 éve el is indított. Minden, a háború, a fosszilis energia ára, hiánya, illetve az áremelkedések is ahhoz kötődnek.
Orbán, Fit for 55
Vagy az EU parlamenti ülés, konkrétan a Great Resetről, a magántulajdon eltörléséről szól.
Új világrend nemzetközi konferencia:
EU parlament:
15-ös Így igaz!Hiába magyarázod nem értik még mindig sokan és azt sem hogy amíg ebben részt vesznek addig ez fog menni amíg világ a világ.
Ha nemet mondott volna mindenki de legalább 80%-a az embereknek akkor nem tudtak volna mit csinálni.Vagyis meg is történt mert voila jött a nagy háború és már nem volt téma ez:DDD
Megijedtek a kanadai szabadság konvojtól és hogy többen elkezdtek erre a mintára cselekedni.Ezért lett vége de már kezdik újból a riogatást hogy #mindmeghalunk# s a vicc az hogy még mindig van aki beveszi:PPP
Nekem ma lett pozitív a covid tesztem. 4 napja nagyon beteg vagyok
Eddig egyszer sem kaptam el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!