Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » COVID-19: Kezdődik minden...

COVID-19: Kezdődik minden elölről?

Figyelt kérdés
Tegnap a hírportálok egymásra licitálva hozták az újabb és újabb covid-híreket. Ugyanakkor nagy részük azt is leírta, hogy jellemzően enyhe, felső légúti tünetekkel jár. Igen, az Alfa, Béta, Delta ellen jogos volt a védekezés, de mindenki arra várt, hogy mutálódjon, enyhébb tüneteket okozzon. Itt tartunk most. De akkor minek a pánikkeltés már megint? Meg súgom, hogy a szezonális influenza is fel szokott nyáron lángolni, de jellemzően pár napos náthával, hőemelkedéssel túl vagyunk rajta. Ugye mindenki volt már "gethás" nyáron pár napig? Na jellemzően ezért.

2022. jún. 30. 10:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%
Na most akkor a sok agyilag zokninak: a covid sosem fog elmúlni, ahogy az influ se múlt el soha. Mutálódik és hullámok vannak. Ezt nem sikerült megérteni 2 év alatt? A sok primitív azt hitte nyáron nyaral a járvány, miközben eddig csak nyárra esett a hullám alja, most pedig a csúcs felé emelkedik. Azért kell vigyázni, mert bármikor jöhet veszélyes mutáció, és sok a legyengült immunrendszeres is, ez mellett ki tudja, hogy a kínaiak mivel "ütik fel", és az fog terjedni.
2022. jún. 30. 11:46
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom ki hogy van vele, én eddig betartottam minden szabályt, oltattam is, el is kaptam, vigyáztam is, féltem is, mostmár tele van a ...om ezzel az egésszel. Unom már a sok nyomorult "ukságírót", aki még mindig ezzel akar haknizni, lassan sztem az emberek eljutnak oda, hogy keresztre feszítik az összes majmot, aki cikket ír állandóan minden sz.rságról szenzációhajhász módon. "Most kettővel növekedett a fertőzöttek száma, bla bla" . Kb ez a színvonal. A médiának már kb semmi érdemi szerepe nincs, és nem is volt a vírus alatt sem. Normális tájékoztatás nincs, ha valamikor lenne valami valóban komoly probléma, amit megírnak, már azt se fogja elhinni nekik senki. Igen, van vírus, igen, halnak meg tőle. Nem tudunk mit csinálni, ha mindent bezár mindenki, akkor is van vírus és akkor is terjedni fog. Ez az omikron azért már nem a delta meg a brit varriáns.
2022. jún. 30. 12:08
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem kezdődik elölről hanem folytatódik:D Vicc az egész🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. jún. 30. 16:20
 14/22 anonim ***** válasza:
27%
Nem, - folytatódik, ahol abbahagytuk! :)
2022. jún. 30. 16:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekel, hogy miért? Itt lenne az ideje.

A covid mesterséges vírus. A Vuhani denevér helyett a Vuhani virológiai laborból származik, ami Amerika és Fauci kezében van. Nem véletlenül van ennyire felfújva, bár ennek az oka nem a veszélyesség (hivatalosan 1% halálozási rátájú, a valóságban csak 0,2%), hanem egészen más az oka.

[link]

[link]

[link]

[link]

Monopoly dokufilm:

[link]

Új norma dokufilm:

[link]

Putyin Obánnal együtt a Young Global Leaders-nél tanult, a WEF keze alatt. A WEF célja meg a Great Reset, amit 2 éve el is indított. Minden, a háború, a fosszilis energia ára, hiánya, illetve az áremelkedések is ahhoz kötődnek.

Orbán, Fit for 55

[link]

Vagy az EU parlamenti ülés, konkrétan a Great Resetről, a magántulajdon eltörléséről szól.

[link]

Új világrend nemzetközi konferencia:

[link]

EU parlament:

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. jún. 30. 23:07
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

15-ös Így igaz!Hiába magyarázod nem értik még mindig sokan és azt sem hogy amíg ebben részt vesznek addig ez fog menni amíg világ a világ.

Ha nemet mondott volna mindenki de legalább 80%-a az embereknek akkor nem tudtak volna mit csinálni.Vagyis meg is történt mert voila jött a nagy háború és már nem volt téma ez:DDD

Megijedtek a kanadai szabadság konvojtól és hogy többen elkezdtek erre a mintára cselekedni.Ezért lett vége de már kezdik újból a riogatást hogy #mindmeghalunk# s a vicc az hogy még mindig van aki beveszi:PPP

2022. júl. 1. 08:08
 17/22 anonim válasza:
88%

Nekem ma lett pozitív a covid tesztem. 4 napja nagyon beteg vagyok

Eddig egyszer sem kaptam el

2022. júl. 3. 12:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást!Rendbe fogsz jönni.Pihensz és Neo Citrant nyomod napi 10 000 egység C-vitaminnal és 6000 egység D-vitaminnal és hidd el 1 hét múlva már sokkal jobban leszel.Nem lesz semmi bajod.
2022. júl. 3. 12:50
 19/22 anonim válasza:
100%
Köszönöm! Az étvágytalanság a legrosszabb, meg mindennek olyan fura íze van. Láz ma már nincs szerencsére.
2022. júl. 3. 15:12
 20/22 A kérdező kommentje:
19: az étvágytalanság teljesen normális ilyenkor, ugyanis a szervezet nem a táplálék megemésztésére fordítja az energiát. Így jelez, hogy NE egyél sokat! A folyadékbevitelre viszont ügyelj! Amúgy a "normál" influenzánál is ugyan így van. Nekem sikerült 2x is pont nyáron benyelnem. Ezért utaltam erre a kérdésemnél is.
2022. júl. 4. 07:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!