COVID-19: Kezdődik minden elölről?
A háború kifújt. Mindenkinek világos hogy atomháború sem lesz ebből. Valamivel be kell fenyateni a fehéreket. Egyébként csak mi "haladó" fehértöbbségű országokban oltakozunk. A szegény országok szednek rá olcsó ivermectint oszt jónapot. BLM, LMBTQ is csak itt van....
Tényleg nem akarom az itt tobzódó vírustagadókat összezavarni, de a járványnak nincs vége, a vírus köztünk van, mutálódik. És igen, emberek halnak meg tömegével miatta. Miközben NYÁR van.
Igen, jön az ősz, és igen, rengetegen halnak meg, ha a gyakorikérdések átlagos buta semmirekellő válaszadóinak véleményére hallgatunk.
Én a tudósokkal vagyok.
Oltassátok magatokat testvéreim, és viseljetek maszkot zárt helyeken.
Eddig az volt a baj, hogy "jaj már senki nem is foglalkozik a coviddal, tuti kamu volt az egész", erre most amikor foglalkoznak vele, akkor meg jön, hogy "jaj, megint a coviddal foglalkoznak"?
Elmondták egy évvel ezelőtt is nyár elején, hogy csökkent a fertőzés mértéke, ezért lehet a korlátozásokat feloldani és várhatólag őszre, amikor megint többet leszünk zárt helyen, újra be fog erősödni.
Akkor is pont ez ment, hogy nem hitték el hogy valós a járvány, mert hirtelen eltűnt, ahogy nem hitték el, hogy nem tűnt el, csak kevésbé fertőződünk meg ebben az időszakban a más rendszerű életvitelünk miatt és amikor visszatérünk a zárt terekhez, a hűvösebb, csapadékosabb időhöz akkor sajnos visszatér. Aztán ez történt és megint jött ősszel a konteógyártás, hogy kell a covid mert jönnek a választások stb.
Most ugyanaz van, mint tavaly ilyenkor - ergo ősszel is hasonló lesz. Annyi különbséggel remélem, hogy már nem az a durva változat lesz közöttünk amin nekem is át kellett mennem és nem kívánom senkinek - hanem a lájtosabb válfaja, mint az omikron.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!