Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » COVID-19: Kezdődik minden...

COVID-19: Kezdődik minden elölről?

Figyelt kérdés
Tegnap a hírportálok egymásra licitálva hozták az újabb és újabb covid-híreket. Ugyanakkor nagy részük azt is leírta, hogy jellemzően enyhe, felső légúti tünetekkel jár. Igen, az Alfa, Béta, Delta ellen jogos volt a védekezés, de mindenki arra várt, hogy mutálódjon, enyhébb tüneteket okozzon. Itt tartunk most. De akkor minek a pánikkeltés már megint? Meg súgom, hogy a szezonális influenza is fel szokott nyáron lángolni, de jellemzően pár napos náthával, hőemelkedéssel túl vagyunk rajta. Ugye mindenki volt már "gethás" nyáron pár napig? Na jellemzően ezért.

2022. jún. 30. 10:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
A Merkel bêka meg a rusnyai állatorvos is jobban tenné ha befogná már végre.
2022. jún. 30. 10:25
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Én nyáron allergiás szoktam lenni, nem megfázásos.
2022. jún. 30. 10:26
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
A covid tagadók szerint nyáron mindig szünetel a járvány, lehet akkor még sem?
2022. jún. 30. 10:26
 4/22 anonim ***** válasza:
74%
Eddig a konteósok szerint a Covid nyáron szabira megy.... akkor most mi van????🤣
2022. jún. 30. 10:42
 5/22 anonim ***** válasza:
54%

A háború kifújt. Mindenkinek világos hogy atomháború sem lesz ebből. Valamivel be kell fenyateni a fehéreket. Egyébként csak mi "haladó" fehértöbbségű országokban oltakozunk. A szegény országok szednek rá olcsó ivermectint oszt jónapot. BLM, LMBTQ is csak itt van....

[link]

2022. jún. 30. 10:52
 6/22 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem azért nem baj, hogy beszámolnak róla, hogy emelkedés van! A hiszterizálós részre mondjuk az elejétől kezdve haragszom. Ennek a hisztéria váltja ki a kevésbé intelligens emberektől az olyan böfögéseket a kommentszekciókba, hogy "hagyjanak már békén, nem is hiszek benne".
2022. jún. 30. 10:53
 7/22 anonim ***** válasza:
25%

Tényleg nem akarom az itt tobzódó vírustagadókat összezavarni, de a járványnak nincs vége, a vírus köztünk van, mutálódik. És igen, emberek halnak meg tömegével miatta. Miközben NYÁR van.

Igen, jön az ősz, és igen, rengetegen halnak meg, ha a gyakorikérdések átlagos buta semmirekellő válaszadóinak véleményére hallgatunk.

Én a tudósokkal vagyok.

Oltassátok magatokat testvéreim, és viseljetek maszkot zárt helyeken.

2022. jún. 30. 10:59
 8/22 anonim ***** válasza:
70%
Unalmasak vagytok rettegők.
2022. jún. 30. 11:03
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
Március óta most hallok először ismét a Covidról, szóval nyugodtan magasról le lehet szarni az egészet, és akkor lehet békében, boldogan, rettegésmentesen, és egészségesen élni.
2022. jún. 30. 11:12
 10/22 anonim ***** válasza:
84%

Eddig az volt a baj, hogy "jaj már senki nem is foglalkozik a coviddal, tuti kamu volt az egész", erre most amikor foglalkoznak vele, akkor meg jön, hogy "jaj, megint a coviddal foglalkoznak"?

Elmondták egy évvel ezelőtt is nyár elején, hogy csökkent a fertőzés mértéke, ezért lehet a korlátozásokat feloldani és várhatólag őszre, amikor megint többet leszünk zárt helyen, újra be fog erősödni.

Akkor is pont ez ment, hogy nem hitték el hogy valós a járvány, mert hirtelen eltűnt, ahogy nem hitték el, hogy nem tűnt el, csak kevésbé fertőződünk meg ebben az időszakban a más rendszerű életvitelünk miatt és amikor visszatérünk a zárt terekhez, a hűvösebb, csapadékosabb időhöz akkor sajnos visszatér. Aztán ez történt és megint jött ősszel a konteógyártás, hogy kell a covid mert jönnek a választások stb.

Most ugyanaz van, mint tavaly ilyenkor - ergo ősszel is hasonló lesz. Annyi különbséggel remélem, hogy már nem az a durva változat lesz közöttünk amin nekem is át kellett mennem és nem kívánom senkinek - hanem a lájtosabb válfaja, mint az omikron.

2022. jún. 30. 11:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!