Mennyire bízol a forint hosszabb távú jövőjében? Váltottál át forint megtakarítást devizára mostanság, hogy a további gyengülést megússzad?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 07:36
1/18 anonim válasza:
Igen, minden pénzem RUB-elre váltottam, mert bizom Dr mini Szter elnökúr bölcsességében és tudom, hogy a FT-nál egyesegyedül csak a RUBEL ér többet eh libsi világban!
3/18 anonim válasza:
Amekkora mélyrepülésben van a forint és úgy ámblokk a magyar gazdaság, nem sok mindenben bízom, ami Nemzethy.
4/18 szántóvető válasza:
a forintnak nincs jövője,de ezt már 2008-ban a gazdasági világválság idején lehetett tudni.csak egy ilyen nemzetellenes hazaáruló kormány ragaszkodik hozzá mint a fidesz.
5/18 anonim válasza:
A forint tegnap óta is nagyot erősödött. Amúgy meg letojom, hol áll az árfolyama, boltban úgyis forintért vásárolok, nem éri meg átváltani.
6/18 anonim válasza:
Azt hiszem, sose lehetett még ennyire skizofrén a 2008-as Gyurcsány. Ha tudta volna, hogy 400 Ft-ról a 3 Ft-os erősödés ennyire nagy, lehet, le se mondott volna!
7/18 anonim válasza:
#5 Pontosan ez a buta egybites gondolkodás az, ami bebiztosította az újabb fideszes 2/3-adot. Ha a forint gyengül, akkor az importált termékek (amik Magyarország kereskedelmét gyakorlatilag teljes mértékben lefedik) árai emelkedni fognak. Mivel a különbözetet, amit a kereskedők ezzel buknak, a vásárlókon fogják pótolni.
Kicsit próbálj már meg értelmes ember módjára gondolkodni.
8/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem bízok már a forintban. Nincs jövője.
9/18 anonim válasza:
Én az új ügyfelekkel már euróban kötöm a szerződéseket.
10/18 anonim válasza:
Kb. annyira komoly fizetőeszköz mint a Monopolyban a játékpénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!