Ha eddig nem fektettem értéktartó valutába a megtakarításomat akkor mostmár ráb***tam?
Van 2 millió megtakarításom (pályakezdő mamahoteles vagyok) és a szemem láttára értéktelenedik el az összes pénzem. Mostmár nem merem átváltani más valutába (amúgy azt se tudom hogy/hol kell), mert lehet, hogy 400 ft is lesz az eur-huf árfolyam, de az átváltási költség miatt eleve nem jönnék ki pozitívan, másrészt viszont előbb utóbb csak lecseng ez a háborúsdi és visszaáll a 350-360 Ft értékre. Szóval nagyot buktam úgy érzem.
De ha van tippetek milyen stabil, értéktartó dologba fektessem akkor szívesen meghallgatom a véleményeteket.
2 millió forintnál nem mindegy az a 10-20 forint árfolyamváltozás..? "Nagyot buktam" , fogom a hasam a nevetéstől , hatalmas összeget buktál valójában.. tyűha!
Ha 100 milliókról beszélnénk még érteném, de 2 millió nem nagy összeg.
Olvass kevesebb Facebookot, 444, és gyakorikerdeseket aztán nem parázol majd ennyire rá. Inkább nyisd fel a Google-t és keress rá, hogy mibe érdemes befektetni. (Nem valutaváltogás 1-2 millióval...)
Most a legjobb ha felvasarolsz rubelt es kivarsz ... Putyin meg fogja csinalni a hasznod, neked meg sem kell mozdulnod miatta :)
De ne forintert vasarolj, hanem euroert vagy dollarert - igy tudod a legnagyobb nyereseget realizalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!