Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha eddig nem fektettem értékta...

Ha eddig nem fektettem értéktartó valutába a megtakarításomat akkor mostmár ráb***tam?

Figyelt kérdés

Van 2 millió megtakarításom (pályakezdő mamahoteles vagyok) és a szemem láttára értéktelenedik el az összes pénzem. Mostmár nem merem átváltani más valutába (amúgy azt se tudom hogy/hol kell), mert lehet, hogy 400 ft is lesz az eur-huf árfolyam, de az átváltási költség miatt eleve nem jönnék ki pozitívan, másrészt viszont előbb utóbb csak lecseng ez a háborúsdi és visszaáll a 350-360 Ft értékre. Szóval nagyot buktam úgy érzem.

De ha van tippetek milyen stabil, értéktartó dologba fektessem akkor szívesen meghallgatom a véleményeteket.

2022. márc. 4. 18:22
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Honnan veszed ezt a baromságot, hogy atomháború lesz?

Elmondom neked mi lesz.

Tönkremegy az orosz gazdaság, sunyin megszégyenülve kivonulnak, Ukrajna NATO/EU tag lesz jópár százezer/millió nyerészkedő pedig ebből a kamu háborúból meg jól megszedi magát (akik közé én nem fogok tartozni ahogy végül kiderült).

Nem lesz itt semmi érdekes sem.

2022. márc. 4. 19:39
 22/28 anonim ***** válasza:
87%
Öreg te még annyit se tudsz h merre van a pénzváltó ne okoskodj már itt hogy tudod mi jár Putyin meg a többi idióta fejébe :D
2022. márc. 4. 19:41
 23/28 anonim ***** válasza:

:DDDD

Még egyszer mondom, te pénzt maximum úgy fogsz csinálni abból a 2 milliódból ha sorsjegyeket veszel és véletlen nyersz, vagy beballagsz egy kaszinóba és felteszed a pirosra/feketére.

Fogalmad sincs semmiről és ehhez elég volt olvasni tőled pár választ.

2022. márc. 4. 19:42
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Atomháború lesz ez mostmár nem kérdés, csak az hogy mikor és hogy hova potyognak a bombák. Tévedés hogy lehetetlen túlélni, kb az emberiség 0.01%-a túlélheti ha elég ügyes, a kérdés mostantól az hogy szeretnél-e ebbe a csoportba tartozni vagy nem.
2022. márc. 4. 19:45
 25/28 anonim ***** válasza:
14) egyszerű,akkor kell vásárolni amikor alacsonyak az árak.az orosz állampapírok csak nem szűnnek meg,akármi is lesz.
2022. márc. 4. 20:46
 26/28 anonim ***** válasza:
2 millió? Öcsém, szerintem ettől aludj nyugodtan.
2022. márc. 5. 07:43
 27/28 anonim ***** válasza:
Hát én is rábasztam mert nem vettem aranyat időben.xDDD
2022. márc. 5. 16:32
 28/28 anonim ***** válasza:
27: lényegtelen már hónapokkal ezelőtt sem lehetett venni. A felső tízezer már sokkal hamarabb megkapta az infot hogy mi lesz itt, és felvásárolták.
2022. márc. 6. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!