Miért van az, hogy a kormány mindig az Unió ellen van, az ellenzék pedig mindig csak gondolkodás nélkül bólogat az Uniónak?
Figyelt kérdés
Egyik sem jó. Miért nincs egy aranyközépút? Vagyis támogatni az Uniót, de azért ésszel. 1 szer 2 szer nem et mondani, de nem mindig. Értem én a kormányt és az ellenzéket, hogy miért csinálják ezt, de ez akkor sem jó. Mondjuk mindig ilyen volt a magyar politika. Mindig csak a végletek.2022. jún. 28. 20:29
1/5 anonim válasza:
Én ellenzéki vagyok és az unió ellen vagyok erősen, meg a kormány ellen is.
2/5 anonim válasza:
"Mindig csak a végletek."
Üdv a modern politikában. A (virtuális) polgárháborúban nincs józan ész, nincs középút.
3/5 anonim válasza:
Csak egy sith tárgyal végletekben.
4/5 tobas válasza:
Azért, mert ellenzékben szabadon lehet mondani, hiszen nagy átlagban egy-két évig emlékeznek rá az emberek. Ahogyan nem emlékeznek Gyurcsány-kormány idején milyen viták voltak az EU-val, amiért az akkori ellenzék támadta, ugyanúgy nem emlékszenek ezekre az ellenzéki kritikára sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!