Mit tekintesz a legröhejesebb dolognak az ellenzék átlagemberek gondolkodásában?
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 21:23
1/29 anonim válasza:
Én mind a fidesz, mind az ellenzék esetében, azt ahogy a saját pártot istennek látják, a másikat meg a sátánnak.
2/29 anonim válasza:
"nincs demokrácia" , "diktatúra van" , "hibridrezsim" , "mészájos" , "nincs szólásszabadság"
3/29 anonim válasza:
Azt, hogy szerintük Orbán maga az ördög és éjjelente patákon járja a Kossuth-teret.
Meg, hogy Magyarországra is BLM, LMBT, meg ilyenek kellenek.
4/29 anonim válasza:
Hogy úgy tesznek, mintha nem lennének apró bábuk Gyurcsány sakktábláján.
5/29 Molyember válasza:
Én azt, hogy nem ébredt még rá az erejére az ellenzéki többség. Ha összefognának, elsöpörhetnék a Fideszt. Rákosi óta nem volt az emberekben ekkora gyűlölet a kormány iránt.
6/29 anonim válasza:
Hogy még mindig elmegy szavazni, mikor a sok hülye úgyis újra megszavazza Orbánt a választás előtt Oda dobott csontért.
7/29 A kérdező kommentje:
Mi lett ebből az oldalból is...Politika témàban tényleg nem ártana kikapcsolni a pontozást. Itt a balosok többségben vannak, és ez így elég egyoldalú. Nem korrekt. Van kategória, ahol ki van nyomva a pontozás.
Kedves Adminok!
Kérlek gondoljátok ezt át!
2021. szept. 3. 21:35
8/29 anonim válasza:
Az hogy nem képes elfogadni a másik oldal döntését. De ez mindkét oldalra igaz, magukat okosnak tartják a másikat meg hülyének.
9/29 anonim válasza:
Én azt, milyen mély hittel támogatják az alapjövedelmet, és mennyire utálnak dolgozni.
10/29 anonim válasza:
Kedves kérdező, ne kérdezz ha nem érdekel az emberek függetlem véleménye. Ez a gondolatmeneted emberileg ilyen selejtes, vagy a kormánypártiakra jellemző? Szerintem csak az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!