Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tekintesz a legröhejesebb...

Mit tekintesz a legröhejesebb dolognak az ellenzék átlagemberek gondolkodásában?

Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 21:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
75%
Én mind a fidesz, mind az ellenzék esetében, azt ahogy a saját pártot istennek látják, a másikat meg a sátánnak.
2021. szept. 3. 21:25
 2/29 anonim ***** válasza:
35%
"nincs demokrácia" , "diktatúra van" , "hibridrezsim" , "mészájos" , "nincs szólásszabadság"
2021. szept. 3. 21:26
 3/29 anonim ***** válasza:
20%

Azt, hogy szerintük Orbán maga az ördög és éjjelente patákon járja a Kossuth-teret.

Meg, hogy Magyarországra is BLM, LMBT, meg ilyenek kellenek.

2021. szept. 3. 21:26
 4/29 anonim ***** válasza:
30%
Hogy úgy tesznek, mintha nem lennének apró bábuk Gyurcsány sakktábláján.
2021. szept. 3. 21:27
 5/29 Molyember ***** válasza:
68%
Én azt, hogy nem ébredt még rá az erejére az ellenzéki többség. Ha összefognának, elsöpörhetnék a Fideszt. Rákosi óta nem volt az emberekben ekkora gyűlölet a kormány iránt.
2021. szept. 3. 21:30
 6/29 anonim ***** válasza:
70%
Hogy még mindig elmegy szavazni, mikor a sok hülye úgyis újra megszavazza Orbánt a választás előtt Oda dobott csontért.
2021. szept. 3. 21:35
 7/29 A kérdező kommentje:

Mi lett ebből az oldalból is...Politika témàban tényleg nem ártana kikapcsolni a pontozást. Itt a balosok többségben vannak, és ez így elég egyoldalú. Nem korrekt. Van kategória, ahol ki van nyomva a pontozás.

Kedves Adminok!

Kérlek gondoljátok ezt át!

2021. szept. 3. 21:35
 8/29 anonim ***** válasza:
77%
Az hogy nem képes elfogadni a másik oldal döntését. De ez mindkét oldalra igaz, magukat okosnak tartják a másikat meg hülyének.
2021. szept. 3. 21:37
 9/29 anonim ***** válasza:
52%
Én azt, milyen mély hittel támogatják az alapjövedelmet, és mennyire utálnak dolgozni.
2021. szept. 3. 21:38
 10/29 anonim ***** válasza:
79%
Kedves kérdező, ne kérdezz ha nem érdekel az emberek függetlem véleménye. Ez a gondolatmeneted emberileg ilyen selejtes, vagy a kormánypártiakra jellemző? Szerintem csak az első.
2021. szept. 3. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!