Mit tekintesz a legröhejesebb dolognak az ellenzék átlagemberek gondolkodásában?
"20
Ugye a fideszre gondoltál"
Mondjuk nekem sikerült is elolvasni a kérdést, és ha rájuk gondoltam volna akkor a kérdés "párjához" írtam volna azt amit, okoska.
Magyarán most pont rátok gondoltam, te meg magadra ismertél úgy tűnik!
nem ördög, de ragad a keze. aki ezt nem látja az hülye. szóval lehet szapulni az ellenzéket, ti meg a tolvajoknak és hazaárulóknak drukkoltok. ám fizetni nektek is kell majd, mert a kínai, ruszki hiteleket ki kell fizetni, a tavalyi és az idei hiányt, a letepedési kötvényeket, mindent
a normálisabbja meg elmegy innen, ha az unióból is kiléptek, maradtok ti és a földesuraitok. egyébként nem sajnálom tőletek, ti főztétek, egyétek is meg
Én mint liberális ellenzéki ezeket tudom mondani:
- amikor azon megy a legfőbb vekengés, hogy Orbán Viktor és Németh Szilárd "hogynézmánki"... azért liberálisként pont nem kellene külső miatt szekálni másokat
- "a vallás káros" - szerintem mindenkit hagyjunk meg a saját hitében, és az tök jó dolog, ha valaki talál valamit, ami támaszt ad neki az életben... egyes egyházaknál történnek visszaélések, azokat meg kell torolni, és kész... a vallás önmagában nem kártékony, csak az, ahogy egyesek használják + az érdekes, hogy vki toleránsnak gondolja magát, és mindent tolerál, kiv. azt, ha vki keresztény és / vagy konzervatív
- "minden fideszes hülye"... nem... minden közösségben vannak okosak és hülyék, és van, hogy valakinek más a fontos, mint nekem
- "az ellenzék szent, a legjobb és mindig támogatni kell"... én kritikusan állok mindenhez, és van, hogy belátom és ki is jelentem, ha vmit elbaltáztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!