Visszahozzák a kötelező oltást Ausztriába? Egyre többen betegek.Nem értem!Én a BKV-n utazom,és semmi bajom nincs!Jobban félek a bőrgombától és az élősködőktől mint a kovidtól!Gyerekcipőben jár nálunk a gomba és az élősködők kezelése.
A covidot nem érdekli, hogy félsz-e tőle vagy sem. Vagy megfertőz vagy nem, vagy könnyen átvészeled vagy nem. Akár az influenza, gondolom attól sem rettegsz és mégis minden évben sokakat megfertőz, sajnos sokan bele is halnak és védőoltás is van ellene - ami egyes területeken kötelező is, pl. az egészségügyi dolgozóknak.
"Gyerekcipőben jár nálunk a gomba és az élősködők kezelése."
Ezt honnan veszed? Ugyanazokat a gyógyszereket, kezeléseket ismerik és használják a bőrgyógyászok itt mint máshol és a reklámokat ugyanazok a cégek nyomják nekünk is mint más országokban, hogy ki-ki kezelgesse magának a problémáját épp az ő módszerükkel.
"Ma olvastam , hogy mennyien betegek ."
ÉS?
Korábban még többen voltak betegek.
Hogy jött ebből a kérdésed?
Nem.
Elég volt az ukrán-orosz háborút kirobbantani, hogy az eddigi oltások mellékhatásait, utóbetegségeit és halálozásait eltussolják.
Ez nem olyan oltás mint a többi, hanem lófuttában összehozott teszt vakcina, amihez még kell vagy 20 év mire kiderüljenek a piszkos részletek. Addig háborúval kell elsöpörni a szart utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!