A liberálisok olyanok mint a Jehova tanúi? Kötelező mindig mindenben 100%-ban egyet érteni velük? Mert ha csak 99%-ban ért egyet valaki akkor azonnali és végleges kiátkozást kap?
Azt vettem észre, hogy van egy amolyan mainstream liberális fősodor, ami olyasmi mint a jehovistáknál az Őrtorony.
A megkérdőjelezhetetlen egyetlen szent végső igazság.
Az persze, hogy ez egyik napról a másikra változhat már nem számít.
De a "független belpesti értelmiségiek" akik olyanok mint az Őrtoronyban a "Vének" kijelentenek egy dogmát és abban kötelező 100%-ban egyetérteni. Gyurcsány, Niedermüller, Bolgár Gyuri bácsi stb az úgynevezett 'vének'.
Az olyanok akik nagyrészt egyetértenek velük, mondjuk olyan 99%-ban mint pl Havas Henrik azt az az 1% miatt kiátkozzák.
Schiffer is hiába állt sokkal közelebb a ballibekhez mint a fideszhez, de mivel nem 100%-ban értett egyet az egyetlen egy igaz szent liberális fősodorral ezért elátkozták. És most közutálat tárgya lett a belpesti értelmiségiek körében. Egyesek szerint már maga Putyin/Orbán vásárolta fel egy zsák krumpliért.
Aki nem ismerné a Jehova tanúit, ott is hasonló a helyzet. Ha elmondod nekik, hogy "én egyetértek veletek mindenben, de..." innen kezdve már kiátkozott vagy és a pokolban fogsz égni.
Most tudom mivel az Őrtoronyban, akarom mondani liberális dogmában meg van írva, hogy erre a kérdésre azt kell valaszolni, hogy "dehát a Zóóbán is! Aznemzavar te putyinistafidesztálbib!?".
De a valóságban én sokkal homogénebbnek látom a fideszeseket, mint az ex-szdszes liberális keménymagot. Találkoztam már Orbángyűlölő fidesz szavazókkal is.
Mellesleg az USA-ban is hasonló a helyzet. Manapság már ha 99%-ban értesz egyet akkor kiátkoz a Hollywoodi liberális elit. Lásd J K Rowling esete, aki az abortuszban, homoszexuális házasságban stb mindenben egyetért a liberálisokkal. Mindössze a transzneműek operálása kapcsán volt egy kis nézeteltérése velük, ami miatt azonnal fasiszta nácivá változott és örök kárhozatba ítélte őt a mindentudó egyigaz szent Hollywoodi liberális elit.
A KÉRDÉS NEM PROVOKÁCIÓ!
Valós példákat írtam. Ezt kérlek vegyétek figyelembe.
a jehova tanúi csak egymástól várnak el szektás hűséget
a libbantak pedig mindenkitől
“ A KÉRDÉS NEM PROVOKÁCIÓ!”
Pedig ezzel az indokkal fognak carrá jelentgetni.
Ők ilyenek. Végtelenül toleránsak, csak az szélsőségeket és a fasizmust nem tolerálják. De ha nem értesz egyet, akkor fasiszta vagy.
Én is belpesti értelmiségi vagyok, Schiffer a kedvenc politikusom, egyszer belájkoltam Orbán bejegyzését és máris kiátkoztak.
De nem érdekel, megvan a magamhoz való eszem, ezeket a fanatikusokat max. lesajnálni tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!