Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok olyanok mint a...

A liberálisok olyanok mint a Jehova tanúi? Kötelező mindig mindenben 100%-ban egyet érteni velük? Mert ha csak 99%-ban ért egyet valaki akkor azonnali és végleges kiátkozást kap?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy van egy amolyan mainstream liberális fősodor, ami olyasmi mint a jehovistáknál az Őrtorony.

A megkérdőjelezhetetlen egyetlen szent végső igazság.

Az persze, hogy ez egyik napról a másikra változhat már nem számít.

De a "független belpesti értelmiségiek" akik olyanok mint az Őrtoronyban a "Vének" kijelentenek egy dogmát és abban kötelező 100%-ban egyetérteni. Gyurcsány, Niedermüller, Bolgár Gyuri bácsi stb az úgynevezett 'vének'.

Az olyanok akik nagyrészt egyetértenek velük, mondjuk olyan 99%-ban mint pl Havas Henrik azt az az 1% miatt kiátkozzák.

Schiffer is hiába állt sokkal közelebb a ballibekhez mint a fideszhez, de mivel nem 100%-ban értett egyet az egyetlen egy igaz szent liberális fősodorral ezért elátkozták. És most közutálat tárgya lett a belpesti értelmiségiek körében. Egyesek szerint már maga Putyin/Orbán vásárolta fel egy zsák krumpliért.

Aki nem ismerné a Jehova tanúit, ott is hasonló a helyzet. Ha elmondod nekik, hogy "én egyetértek veletek mindenben, de..." innen kezdve már kiátkozott vagy és a pokolban fogsz égni.

Most tudom mivel az Őrtoronyban, akarom mondani liberális dogmában meg van írva, hogy erre a kérdésre azt kell valaszolni, hogy "dehát a Zóóbán is! Aznemzavar te putyinistafidesztálbib!?".

De a valóságban én sokkal homogénebbnek látom a fideszeseket, mint az ex-szdszes liberális keménymagot. Találkoztam már Orbángyűlölő fidesz szavazókkal is.

Mellesleg az USA-ban is hasonló a helyzet. Manapság már ha 99%-ban értesz egyet akkor kiátkoz a Hollywoodi liberális elit. Lásd J K Rowling esete, aki az abortuszban, homoszexuális házasságban stb mindenben egyetért a liberálisokkal. Mindössze a transzneműek operálása kapcsán volt egy kis nézeteltérése velük, ami miatt azonnal fasiszta nácivá változott és örök kárhozatba ítélte őt a mindentudó egyigaz szent Hollywoodi liberális elit.

2022. jún. 9. 18:24
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

A KÉRDÉS NEM PROVOKÁCIÓ!

Valós példákat írtam. Ezt kérlek vegyétek figyelembe.

2022. jún. 9. 18:25
 2/23 anonim ***** válasza:
28%
De fura, mert ez pont a fideszre illik.
2022. jún. 9. 18:29
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
Áhh, szóval ezért hullott ki közülük a Viktor is...
2022. jún. 9. 18:30
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

a jehova tanúi csak egymástól várnak el szektás hűséget

a libbantak pedig mindenkitől

2022. jún. 9. 18:30
 5/23 anonim ***** válasza:
4%
Van a hit meg van a racionalitás, egyik a jehova tanúié a másik a mienk libsiké, miénk nem a hit...
2022. jún. 9. 18:44
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

“ A KÉRDÉS NEM PROVOKÁCIÓ!”

Pedig ezzel az indokkal fognak carrá jelentgetni.

Ők ilyenek. Végtelenül toleránsak, csak az szélsőségeket és a fasizmust nem tolerálják. De ha nem értesz egyet, akkor fasiszta vagy.

2022. jún. 9. 18:44
 7/23 anonim ***** válasza:
10%
5 troll. :D
2022. jún. 9. 19:09
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
A fasttroll,csak idióta.
2022. jún. 9. 19:38
 9/23 anonim ***** válasza:
93%
8# libbant sosem hívja magát libsinek.
2022. jún. 9. 19:42
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is belpesti értelmiségi vagyok, Schiffer a kedvenc politikusom, egyszer belájkoltam Orbán bejegyzését és máris kiátkoztak.

De nem érdekel, megvan a magamhoz való eszem, ezeket a fanatikusokat max. lesajnálni tudom!

2022. jún. 9. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!