Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tekintetbe véve az LMBTQ...

Tekintetbe véve az LMBTQ álláspontját, mi tesz valakit nővé illetve férfivé?

Figyelt kérdés

Biológiai, viselkedésbeli dolgokra egyaránt gondolok. Mi a feltétele annak, hogy valaki nőnek vagy férfinek mondhassa magát?

Az LMBTQ szerint ha jól értelmezem lényegében semmi, hiszen ha valamilyen neműnek mondom magam, akkor onnantól az vagyok. Pl. Svájcban szabadon bemehetek az okmányirodába és máris az ellenkező nemű és nevű lehetek mindenféle vizsgálat nélkül. Ugyanígy Skóciában 4 éves kortól dönthet úgy egy gyerek, hogy őt a választott nevén szólítsák, pl. Jancsi helyett Juliska.

Mindezeket tekintetbe véve mi a feltétele annak, hogy valaki nő avagy férfi?

2022. jún. 27. 03:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
34%

Már kezdenek megszűnni a nemi szerepek, meg lehet nézni milyen családok vannak manapság😄

De persze, menjünk még tovább, legyen 600 féle "társadalmi nem" amit bemondásra lehet változtatni, véletlen se viselkedjen egy nő nőként egy férfi meg férfiként.

Nagyon nagy pofával szidod a nagyszüleink generációját, mégis ők voltak azok akik 50 évekig egybetartották a családjukat, nem a gender mániás fiatalok.

2022. jún. 29. 13:23
 52/62 anonim ***** válasza:
19%

"akik 50 évekig egybetartották a családjukat, nem a gender mániás fiatalok."

A gendermániások fiatalon hogy tartanán egyben 50 évig??

2022. jún. 29. 13:37
 53/62 anonim ***** válasza:
83%

A 46-os hozta a nagyszüleit példaként a bigottságra, lol. Nyilván szidalmazó vagyok, amiért elhittem neki, hogy ők ragaszkodnak a hagyományos nemi szerepekhez. Mellesleg te magad írod, hogy a "gendermániások" fiatalok, tehát nem tudom, mire fel kéred rajtuk számon egy család (én házasságnak mondanám, tekintve, hogy a gyerekek felnevelése nem telik ennyi időbe) 50 éven keresztüli egyben tartását. (Ami az időseknél az esetek kellemetlenül nagy hányadában úgy néz ki, hogy rühellik egymást, mint a szart, már az is irritálja őket, ahogyan a másik a levegőt veszi, de biztos ez a legjobb mindenkinek akkor is.)

Pontosan az olyanokról beszéltem, amilyen te is vagy, akik minden embertől elvárják, hogy megszabott módon viselkedjenek a nemük alapján, aztán kiborulnak, mikor valaki közli, hogy "bocs, de ha nőnek lenni ezt jelenti, akkor én nem vagyok az". Döntsd el, hogy mit akarsz, soha nem lesznek egyformák az emberek.

2022. jún. 29. 13:56
 54/62 anonim ***** válasza:
70%

Bocsi, nem láttam, hogy te is ezt írtad. 😀

2022. jún. 29. 13:56
 55/62 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ mire gondolsz. Mi különböztet meg egy nőt meg egy férfit? Csak a biológiai dolgok. Mincsenek feltételek. Egy heteró lány is lehet fiúsabb vagy szeretheti azt, amit egy fiú és fordítva is. Ehhz nem kell feltétlen az lgbtq+-ba tartozni. Ez ugyan az mint, hogy nem minden meleg lányos és nem minden lezbi fiús. Ez egy bonyolult kérdés. A transzfiúk és a transzlányok aránya szinte megegyezik. Nem lehet megmondani a különbséget. Csak biológiai különbség van.
2022. jún. 29. 18:48
 56/62 anonim ***** válasza:
5%

De ezek nem is fognak egybetartani soha egy családot, idősebb korukra se. Azt se tudják mi az.

Ahhoz értenek (veletek együtt) hogy fikázzák az idősebb generációt. Pedig bennük még volt tartás, egy nőnek fontos volt a becsülete, stb.

2022. júl. 5. 19:35
 57/62 anonim ***** válasza:
76%
56-os, kár, hogy a férfiaknak mit sem számított. Nem?
2022. júl. 5. 19:53
 58/62 anonim ***** válasza:
3%
De igen, szamitott nekik. Mibol gondolod h nem?
2022. júl. 6. 05:49
 59/62 anonim ***** válasza:
73%
Napi régenmindenjobbvót.
2022. júl. 6. 07:39
 60/62 anonim ***** válasza:
22%
Régen *sok minden jobb volt.
2022. júl. 7. 10:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!