Ha a balliberálisok szerint a Fidesz kiakarná léptetni az országot az EU-ból, akkor hogyan "lopnák" tovább az uniós pénzeket?
Csak én érzem ebben a baromságban az ellentmondást?
Egyszer azt mondja a balliberális, hogy a Fidesz, NER, Mészáros stb. az uniós támogatásokból lopja a pénzt. Most meg hirtelen ki akarna lépni, ezzel elvesztve az aranytojást tojó tyúkot?
Szerintem ezeknek az embereknek nulla realitásérzékük van, és mindegy milyen csontot dob eléjük a balliberális propaganda média, ők azonnal bekajálják.
A DK már 2017-ben is nyomta ezt az Orbán ki akar lépni az EU-ból mantrát.
Kemények ezek a válaszok, így már értem honnan ered ez a nagy sötétség.
És még ti mondjátok hogy a közmédián folyik az agymosás 🤣
Majd lecsippentenek egy kicsit a fizetési csekkedből, mert az aktuális ellenség pont azta-k-isten micsoda pekkes nép vagyunk, megint támadni fogja az országot. Vagy a migránsok (hiába magasabb ma már az életszínvonal még Romániában is, Szlovákia pedig megelőzött minket, de persze mindenki ide akar beszökni. Meg fogadják ám őket két marokra csak olcsó legyen), vagy őrült transzik akik mindenkinek megakarják cserélni a születési nemét.
Végeredményben tökmindegy, azt is mondhatják hogy a török jön megint Brüsszelen keresztül, te éppen csak nem fogod leszopni őket tapsolás közben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!