Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Egyetértetek...

Fideszesek! Egyetértetek azzal, hogy nem most drága minden hanem eddig volt túl olcsó?

Figyelt kérdés
Már ez a szóbeszéd is járta kormánypárti körökben.....

2022. jún. 24. 18:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
14%

csak a balosok lehetnek ilyen zsellérek, amit kimutattál az 500 euró éves növekedés, összesen 14% és kérdés, hogy mennyi ebből a reálbér növekedés

nálunk 90% volt a reálbér növekedés, és ez sokkal jobban érződött a keveset keresők körében

2022. jún. 24. 20:26
 12/24 anonim ***** válasza:
82%

11! Őszintén, miért erőlködsz azon, hogy bebizonyítsd, hogy Magyarországon jobb élni? Tehát pontosan tudod, hogy magadból csinálsz hülyét!

Tudod van olyan, hogy bázis hatás! Magyarán szólva, hogy alacsonyabbról sokkal könnyebb nagyobbat nőni, ha megnézed szerintem fogsz találni olyan országot, ahol tényleg volt egy 150%-os bérnövekedés az elmúlt időszakban. Csak mondjuk ezt nagyon könnyű elérni, ha amúgy is a töredékét keresed annak, amit egy fejlett államban. Ami azt illeti majdnem minden keleti országban az unióban ilyen vagy gyorsabb volt a bérek növekedése mint Magyarországon.

Tehát fejlett országok lassabban fejlődnek, -mert nem tudnak hova, ha nincs egy technológia áttörés- míg a kevésbé fejlettek gyorsabban, ez mondjuk gazdasági törvényszerűség.

Tény ?Magyarországon arányaiban sokkal nagyobb volt a bérnövekedés mint Nyugatabbra! Ez tény, csak tudod ott egy 14%-os átlagbérnövekedés is közel annyi átszámítva mint itt egy 90%-os (most nyilván nem ennyi, mint hazudod, de játszunk) Tehát a végeredmény a következő, egy átlagnémet most nem 3-szor olyan jól él mint egy átlagmagyar, hanem csak 2.6-szor él olyan jól, ez igaz. _Nagyjából amúgy ezek a számok, most nem számoltam ki pontosan de e körül van.

ui. hogy én minek verem ennyit a billentyűzetet nem tudom, úgyis csak trollkodás lényegében a válaszod.

2022. jún. 24. 20:44
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdező! Linket tudsz kommentelni erre: "Már ez a szóbeszéd is járta kormánypárti körökben....."?

Köszönöm!

2022. jún. 24. 20:54
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

"Tudod van olyan, hogy bázis hatás! Magyarán szólva, hogy alacsonyabbról sokkal könnyebb nagyobbat nőni,"

csak tudod az a baj, hogy a németek rosszabbul élnek, mint 2010ben, mi meg lényegesen jobban

és a bázis szempontjából például érdektelen a szolgáltatások ára

2022. jún. 24. 20:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

14! 😂😂😂😂😂 -erről ennyit! De fogadjunk te ismersz valakit Németországban, aki elsírta neked, hogy ők rosszabbul élnek és ebből máris levonod a NAAAAGY igazságot, hogy akkor ottan mindenki rosszabbul él.

Amúgy gondolkodni szoktál? Magyarország fő kereskedelmi partnere Németország, ha Németországban CSÖKKEN a vásárlóerő, akkor ki veszi meg a Magyarországon gyártott árukat egyre nagyobb mennyiségben, hogy itthon nőhessen az életszínvonal?

2022. jún. 24. 21:37
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

ezek az agyatlan emojik lebuktatnak 12 osztály

a melósnak egyre szarabb

2022. jún. 24. 23:55
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"csak tudod az a baj, hogy a németek rosszabbul élnek, mint 2010ben, mi meg lényegesen jobban"

Ilyeneket miért kell hazudni? Nem bánt, hogy hazudsz?

2022. jún. 25. 00:12
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

hiába visítasz, hogy dobrevkakiba nyomtam a fejed

a méregzöld elmebetegek sorra zárják be a munkahelyeket

szerinted ezek a melósok hova mennek a szénbányából? a starbucksba?

2022. jún. 25. 00:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sokkal rosszabbul élek most mint 2010-ben.

Minimálbéren vagyok és egyszerűen nem engedhetem meg magamnak a normális táplálkozást. Ráadásul a magyar minimálbér folyamatosan veszít az értékéből a drágulások miatt.

2022. jún. 25. 06:43
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a magyar minimálbér a legalacsonyabb az Unió-ban. Ezt mivel magyarázod?

2022. jún. 25. 06:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!