A csokoládé is jelentősen drágulni fog a Fidesz adója miatt?
Magát a cukrot mégsem adóztatják. 🤣
Akkor te semmi olyat nem eszel amiben cukor van? 🤣
Vigyázz mert méreg 🤣🤣
Plusz szerinted a csokit meg egyéb édességeket sem eszik az emberek többsége hát te nem semmi vagy. 🤣🤣
Kapaszkodj meg alaposan!
Semmi olyat nem eszek, ami édesség!
Volt idő, hogy mindent megettem, amit "elém tettek", - sikerült is közel 110 kilós vágósúlyt, "úszógumit" összeszednem.
Aztán abbahagytam minden olyan élelmiszer fogyasztását, aminek köze volt bármilyen szinten is a cukorhoz, csokoládéhoz és elkezdtem kocogni.
Kerülöm a tészták nagy tételben fogyasztását és sok paradicsomot eszem.
A környezetem legnagyobb ledöbbenésére nagyjából 30 kilót dobtam fél év alatt úgy, hogy nem betegedtem bele és nem éhezem! Csak elhatározás és következetesség kérdése az egész, hogy nem zabál össze mindent mértéktelenül az ember, amit "elé tesznek"! Nem több!
Az orvos is kiakadt - akihez muszájból kellett elmennem és nem azért, mert beteg vagyok, - hogy vannak még az 50 év feletti korosztályban emberek, akiknek ilyen vas akaratuk van!
Gondolom, most egy világ omlott össze benned, - de ez meg maradjon a te problémád!
És miért csak magadról írsz?
Az emberek többsége részre miért nem reagálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!