Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A csokoládé is jelentősen...

A csokoládé is jelentősen drágulni fog a Fidesz adója miatt?

Figyelt kérdés

A népegészségügyi adó miatt a csokoládétól is búcsúzhatunk:

[link]

2022. jún. 24. 15:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
Én biztos nem búcsúzom semmitől.
2022. jún. 24. 15:51
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Akkor a kérdésed nem is kérdés?
2022. jún. 24. 16:05
 3/17 A kérdező kommentje:

De igen.

Arra vagyok kíváncsi hogy ez igaz e.

2022. jún. 24. 16:06
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
fog drágulni igen, minden ami cukoros, meg tészta is, meg a gabonapehely is, meg a minden is
2022. jún. 24. 16:15
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Kapnak az emberek jó kis adót a nyakukba, ez is a megszorítócsomag része, de ugye nincs megszorítás, fideszesek?
2022. jún. 24. 16:21
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Megszavaztátok, akkor tessék fizetni :D
2022. jún. 24. 21:02
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
#6 meg is érdemlik. :D én viszont nem mert nem rájuk szavaztam, de na Magyarország előre megy nem hátra.
2022. jún. 25. 08:08
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
A csokoládé - és az annak felhasználásával készült termékek - nem tartoznak az alapvető élelmiszerek csoportjába, - fizessen, akinek égető vágya van arra, hogy csokoládét vagy csokis dolgot egyen! Senkit nem érdekel innentől kezdve!
2022. jún. 25. 13:27
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

A tipikus birka aki önként dalolva fizeti lőrinc új mercijét, szíjártó yachtozását, orbán ráhel dubajozását és még pár új stadiont. Ezek aztán rettentő fontosak igaz? Fontosabbak mint a hétköznapi embernek, hogy ehessen csokit, ihasson üdítőt, ehessen csipszet ilyenek.... A hozzád hasonló primitív emberek támogatásával nyer orbán évek óta.

2022. jún. 25. 19:44
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg az a valójában primitív, aki képes csak azért ilyen szinten gyűlölködni ismeretlen ember irányába csak azért, mert nem ért vele egyet!

Bizonyára sokszor nekifutottál az ősemberképzőnek, mire sikerült elvégezned az összes osztályt! Legyél boldog a tudatlanságodban! A csokoládé élvezeti cikk! Fizessen, aki élvezeti cikket akar fogyasztani úgy, mint a cigarettáért és az alkoholért is! Amit meg kell, hogy vegyél a gyereknek, unokának vagy a nagyanyónak, annak legyen stabil és lehetőleg olcsó az ára, - a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy három millió forint egy tábla csoki! -Szeretik a gyerekek is a csokit, de nem létkérdés a léte!

2022. jún. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!