Miért nem fogják fel az emberek, hogy az orbáni rezsicsökkentés a legnagyobb átverés a világon?
19-es lehet ritka kivételeket hozni - a hőtárolós kályha nem túl gyakori fűtési mód, de szerintem az alapelvnek annak kéne lennie, hogy a rezsi díjához való hozzájárulás szociális alapon legyen.
lehetne azon szakmai vitákat folytatni, hogy a háztartások 10, 30 vagy 50%-a NE kapjon támogatást, mely esetek legyenek kivételek (pl. a hőtárolós kályhások kapjanak támogatást napelemre), de szakmai vita nincs, mert a "rezsicsökkentés" a fidesz szent grálja, aminek a hibáiról nem lehet szólni, mert akkor hazaáruló vagy.
és közben meg ömlik a pénz a támogatásba, ahelyett, hogy ennek jó része a fogyasztáscsökkentést szolgálná.
„ömlik a pénz a támogatásba, ahelyett, hogy ennek jó része a fogyasztáscsökkentést szolgálná.” Hát igen, ez a lényeg. Az államnak annak érdekében kellene sokat tennie, hogy
- senkinek se legyen a lakása alacsony energiahatékonysági besorolású;
- senkinek a lakásában ne legyen elavult (és ebből következően drága) fűtési mód;
- senkinek az otthonában ne legyenek elavult, magas áram- és/vagy gáz- és/vagy vízfogyasztású háztartási berendezések/gépek (boiler, fagyasztó, hűtőszekrény, mosógép stb.)
Vannak erre különféle programok,amik elérhetőek.
-Ablak-fűtési rendszerek korszerüsítésére lehet pályázni.
-Energiafogyasztásunk kiváltása napelemes rendszerekkel.
A támogatások egy része 50%-os állami támogatással,de például a napelemes korszerüsítésre az állam 100%-os támogatást ad.
Vannak azért lehetőségek,de az egy más kérdés,hogy ki tud élni is ezekkel.Mármint alkalmas-e az ingatlana,vagy Ő maga,vagy maga az égész családi helyzete erre a projektre.(?)
Mondjuk van önerő nélküli napelemprogram is,ahol az állam állja a cekket 100 %-ban.A feltétel: 1 db 25 év alatt gyerek a háztartásban,illetve saját ingatlanban tulajdonnal kell rendelkezni.Ennyi.
Mondjuk láttam már olyat,hogy vidéken egy csirkeól(!) szerű építményen napelemrendszer volt telepítve(!!)Gondolom valami ilyen programban vett részt a tag.
Igazad van kérdező. De kérdem én, így utólag a választást követően egyértelműen levonhatók a tanulságok:
Mi is történt a nagy ellenzéki összetódulással?
Egymás torkának estek és ugyanez a magatartás lett volna, ha ők nyerik a választásokat, sőt még a legnagyobb ellenzéki párt aki lett volna az esetben ( Fidesz) is szorongatta volna az összefogás torkát.
Még nagyobb szarban lennénk.
Nézd én a Fideszre szavaztam. Nem azért, mert Orbánba lennék szerelmes, hanem azért, mert ez a f.szkalap még mindig a kisebbik rodsz választás volt.
Tettem én is így és a fideszre szavazók többsége is. Tudtuk, hogy így is, meg úgy is cumi lesz, de a kisebbnek tűnő cumikázást választottuk.
Ezeket a k.cs.göket legalább már ismerjük. tudjuk, hogy hova nem szabad állni, hogy ne szenvedjünk még nagyobb károkat. Az összefogásos alternatíva, még kiszámíthatatlanabb. Így legalább biztos, hogyha aranyba fektetem a pénzem, ahogy ezek a hugyag.yuak is tették, akkor mérséklem a károkat.
Másrészről ez a f.sztarisznya orbán ismerős arc az EU-ban. Lehet, hogy útálják, de tudják, hogy nehezen tudják átb.szni az országot, ha ez van hatalmon. Ellenkező esetben úgy vélem, hogy még nagyobb slamasztikában lennénk.
A rezsicsökkentésről és az árstoppról minden fideszre szavazó tudja, hogy parasztvakítás, de ebben az esetben még lehet pörgetni a gazdaságot, hogy kevésbé baszó.djon szét az ország gazdasága.
Értsd meg, hogy mi is útáljuk a Viktort, de nála csak nagyobb hülyék és kiszámíthatatlanabb fejekre lehetett volna szavazni.
Másrészt pedig így, hogy a Vikk van hatalmon még az ő kormányzása idelyén el fognak kezdődni a zavargások. Mert az nem kérdés, hogy négy éven belúl a nép ráuzúdítja a haragját a hatalomra, még akkor is, ha tiltják a tüntetéseket. De így az kapja be a pofonokat, aki elkurta az országot. Tehát a Viktor.
Értsd meg, hogy a fidesz szavazók jelentős része azért szavazott erre a majomra, hogy a pofonok oda találjanak be, ahova valók. Tulajdonképpen egy két szikra kell még és az, hogy az emberek az utcára merjenek vonulni mindenféle bejelentés nélkűl és onnan már el is kezdődik a rendszer váltás és a politikai elit eltörlése.
Nincs többé Viktor, Nincs többé Gyurcsány, nincsenek többé veszélyhelyzetek és minden államtitok kikerűl a nagyvilágba, amiről a népnek is tudnia kell. Ez 4 éven belűl el fog kezdődni és akik elsőként és legnagyobb hangal vonulnak az utcára ők lesznek azok, akik ujraépíthatik a romokból gyönyörű országunkat.
A kérdés csak az, hogy magyarok lesznek-e, akik átvonulnak az utcákon vagy idegen nemzet szülöttei.
Tehát kérdező, ha változást akarsz, azért tenned kell és ki kell vinni az utcára a politikát és úgy leváltani a fideszt, ahogy annó a Gyurcsánnyal tették. Ez lesz, majd meglátjátok. Csak egy vezér egyéniség kell, hogy elkezdjen munkálkodni ezen. eddig is igazam volt és most is az lesz.
És tudod, hogy mi a legjobb. A Viktor nem attól félt, hogy elveszti a választást, hanem attól, hogy megnyeri. Mert tudja ő is, hogy ebben a 4 évben át fog kerülni a f.sz túloldalára. Úgyhogy hajrá magyar nép! Mutassuk meg ezeknek a csicskáknak, milyen az, amikor érvényesűl a magyar népakarat!
Horvátország (is) sokkal jobban teljesít mint az orbáni Magyarország!
Minél tovább szarakodik az Orbán kormány, annál többel köti be az ország!
El kell zavarni ezeket a kártékony alakokat, mert beléjük rokkan az országunk!
27: "Egymás torkának estek" - nem estek, a torkánakesés nem ilyen.
nyilván nincs gyakorlatuk a pártok politikusainak egy ilyen széles együttműködésben, de semmi nagyon durva nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!