Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak még ma Magyarországon...

Vannak még ma Magyarországon igazi kommunisták?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 22:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én annak minősülök-e, de nekem egyre inkább elegem van a nagytőke abszolút uralmán alapuló rendszerből, ahol én keresek havi 100 ezer Ft-ot, a zseniális Demján Sándor (aki szerint meg kellene szüntetni a hétvégi munkaszünetet) meg mondjuk 500 milliót. A másik meg az, hogy hiába szavazunk bárkire, mindenki a nagytőke kliense, kizárólag az ő érdekeiket érvényesíti. A dolgozók az előző 100 évben nagy nehezen kivívott jogai a szemünk láttára porladnak semmivé, oda van a 8 órás munkaidő (papíron ennyire alkalmaznak, vagy be se jelentenek, de 10-12 órát kell dolgozni), a fizetett szabadság, a betegszabadság (ha ki mered venni, kirúgnak) stb. És már szülni se nagyon lehet, azt is megtiltják a mindenható cégek, vagy be se jelenteik az anyát, és nincs mire szülnie. Én mindezt nem tudom elfogadni, pedig az összes média és egyebek ezt próbálják lenyomni a torkunkon.
2010. szept. 19. 22:32
 12/25 A kérdező kommentje:

22:21!

Tapasztalatból sajnos. Általában mindenhol, aki nem (szélső) jobbos, azt lekommunistázzák.

2010. szept. 19. 22:51
 13/25 A kérdező kommentje:

22:30, 22:31!

Ebben van valami. :)

2010. szept. 19. 22:53
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Látom megint netnáci túltengés van... Egyből csak általánosítanak, beskatulyáznak egy szerintük valós, létező dolog miatt, ami csak szerintük igaz...

És igen, akárhiszitek akárnem, én akkor is a kommunizmust tartom a legjobb államformának. ÉS meg is tudom védeni az álláspontomat, ellenben egyes ujnácikkal, akik csak dobálóznak a kommunista szóval, és az mszphez meg a gyurcsányhoz meg az oroszokhoz, meg a zsidókhoz meg kitudja még mihez kötik a kommunizmust...

2010. szept. 19. 23:10
 15/25 anonim ***** válasza:
49%
norbi 88 még mindig mszps-- -.- pfejjjjj...
2010. szept. 19. 23:16
 16/25 anonim ***** válasza:
72%

" Damon Hill válasza:

itt minden 2. kérdés vagy netnácis, vagy kommunista kérdés..."

és minden 4 választ ilyen hippi írja mint te

2010. szept. 20. 08:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

" norbi 88 még mindig mszps-- -.- pfejjjjj..."

mszp nem kommunista hanem kapitalista

igazi kommunista utálja az mszp t

2010. szept. 20. 08:12
 18/25 jamesbond ***** válasza:
59%
Vannak. Pld Orbán Viktor. Aki fidesz hívő, az most úgyis felhörren, és semmilyen érv nem hat rá. Aki egy kicsit tisztában van a történelemmel, vagy hajlandó reálisan is gondolkodni annak egyértelmű.
2010. szept. 20. 10:56
 19/25 anonim válasza:
68%
Nem vagyok shukár raj, nincs szamurájkardom, nem járok D&G cuccokban, és nincsenek maffia tezsvíreim. A világ egyik legnehezebb nyelvét használom, de legalább megtanultam helyesen beszélni és írni. Rajtam kívül több ezren értik, hogy mire gondolok, ha azt mondom: cigánybűnözés. A családnevem megelőzi az egyetlen, egyszerű és magyar keresztnevem. Nem örülök, ha az utcán le akarnak tarhálni cigivel vagy aprópénzzel, miközben elverik a segélyüket a kocsmában. Szánalommal gondolok az összes Ronáldóra, Eszmeráldára, Ármándóra, Dzsesszikára és a többi giccses, szappanoperába illő névvel megáldott kotonszökevényre. Szeretem a magyar népdalokat, balhé esetén az 1 vs. 1 küzdelmet, a tanult embereket, a hazámat, és a fehér nőket! Itt élek Európa szívében, és buta orkokkal vagyok körülvéve! Tudatosan irányított cigányterrorban mi vagyunk a császárok, és igenis itt él a legtöbb etnikum! Magyarország? Én felkötöm magam!
2010. szept. 20. 19:01
 20/25 anonim ***** válasza:

egyébként a kommunizmust és a szélsőjobboldali eszméket csak egy nagyon vékony választóvonal választja el...kb 90 százalékban megegyeznek az elvek csak a megvalósítást látják máshogyan...bocs az OFF ért

Szerintem valóban igazi kommunisták még az 50 es években is csak nagyon de nagyon ritkán fordultak elő...nem hogy most...

2010. szept. 21. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!