Megkaptam a brit állampolgárságot, így kettős magyar-brit lettem? Adjam le a magyart? Csak 1 tollvonásba kerül
Figyelt kérdés
Megszerezni valamit vért kell hugyozni, de leadni az annyi hogy 1 db A4-es lapon aláírom hogy le kívánom adni és csá.
Leadjam a magyar? Angliában élek 2001 óta feleség lett gyerek lett ház lett itt, soha nem fogok "hazamenni" amely haza nekem rég nem haza...
2022. jún. 19. 08:53
11/24 anonim válasza:
#11 Ő is nem itt élő határon túli.
Csak ahogy látszik még magyarnak sem vallja magát.
13/24 anonim válasza:
Trollgyanús a kérdés, de néhány turbómagyar azért idejött hőbörögni :D nekem még 2 év az állampolgárságig, utána kb. el is felejtem az egészet :D
14/24 anonim válasza:
Ahogy gondolod, bár én nem tudom ez milyen előnyökkel járna. Lehet sok év múlva változik itthon a helyzet, és akkor majd jó lesz neked is visszajönni.
15/24 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy ne add le.
Végülis azért Magyarország EU és Schengeni tag, és számodra is előnyös, hogy állampolgára vagy egy olyan országnak is, ami lehetővé teszi a szabad mozgást.
16/24 anonim válasza:
Bárki is komolyan veszi, hogy egy troll GYIK-on keresi a választ az állampolgárság megtartása ügyében 😂? Ne etessétek.
17/24 anonim válasza:
17: különösen, hogy 5 év után már lehet kérni a brit állampolgárságot, de neki ez valamiért 20 évbe tellett
19/24 mindentudó99 válasza:
Már rég le kellett volna adnod. Csak egy teher vagy a társadalomnak.
20/24 anonim válasza:
Ne add le.
Semmire nem kötelez, de jogokat biztosít!
Capisce?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!