Megkaptam a brit állampolgárságot, így kettős magyar-brit lettem? Adjam le a magyart? Csak 1 tollvonásba kerül
Megszerezni valamit vért kell hugyozni, de leadni az annyi hogy 1 db A4-es lapon aláírom hogy le kívánom adni és csá.
Leadjam a magyar? Angliában élek 2001 óta feleség lett gyerek lett ház lett itt, soha nem fogok "hazamenni" amely haza nekem rég nem haza...
egy okból nem akarom leadni: mert akkor nem tudok szavazni a Zorbán ellen.
nem vicc. Az utóbbi 4 évben 1 közöm volt ehhez a trágyadombhoz: a szavazás.
Szavaztam a Csúti ellen.
(és mielőtt jönne a papagájkommandó hogy nyert a Csúti: leszarom. nekem innen Angliából ez csak játék semmi több. nyerhet a csúti 10x 100x, akkor is csak egy szar cigány marad.
"és felejtsd el a magyar nyelvet is."
Ha megtehetném .... de ez nem úgy megy. A gyerekem viszont nem fog tudni magyarul, azt garantálom. A feleségem paki, így ő eleve nem tud.
7
De, elfelejted, csak ne irkálj ide se, és senkivel ne beszélj, ne levelezz magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!