Ha jóban vagyok egy fővárosi baloldali polgármesterrel mennyi esélyem van arra hogy a lopott pénzből én is kapjak?
Szeretnék én is pálmafákat a portámra és közbeszerzéseket nyerni a fővárosban mint például ahogyan Lackner Csaba-ék csinálják.
Esetleg a parkolási pénzekből is kaphatnék?
21: az a baj, hogy anonim módon egy fórumon bárki mondhat bármit, úgysem lehet ellenőrizni, ezért az ilyen beírások súlytalanok, mert ugyanúgy beírhatja egy másik oldali provokátor is
Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem igaz, csak azt, hogy sima hazugság is lehet.
Esetleg írj arról, hogy milyen ügyek voltak általánosságban. Túlárazások, haveroknak adni a munkákat, áron alul eladni ingatlanokat, ahogy a fidesz csinálja?
23: mert a fidesz módszereit ismerjük, ugyanezt csinálja az ellenzék is?
Félmilliárdért vett belvárosi irodákat Budapesten egy tinédzser
Összesen 55 millió forintért adott el egy teljes épületet a Belváros szívében az V. kerületi önkormányzat
Átírták a szabályozást, amit az ingatlanmutyiknál „belvárosi módszerként" alkalmaztak | hvg.hu
Jókat röhögök azon amikor a balibek próbálják foggal - körömmel védeni a tolvaj korrupt baloldali városvezetést.
Vannak akik Lölőznek stb.... De melyik baloldali milliárdos vörösbáró támogatott több száz millió forinttal például SMA beteg gyerekeket vagy több tonnányi élelmiszer csomaggal rászorulókat? STB....
"melyik baloldali milliárdos vörösbáró támogatott több száz millió forinttal például SMA beteg gyerekeket vagy több tonnányi élelmiszer csomaggal rászorulókat? "
Ellopnak egy csomó közpénzt, az ország leggazdagabb embere lesz ebből, majd PR fogásként visszaosztja ennek a töredékét. Legyen boldog a nép a "jólelkű" tolvajjal.
A fideszesekben fel sem merül, hogy ha nem nyúlják le ezt a pénzt, akkor sokkal többet tudna adni az állam a betegeknek, nem lennének rászorulva a jóságos fideszes olgarchára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!