Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha jóban vagyok egy fővárosi...

Ha jóban vagyok egy fővárosi baloldali polgármesterrel mennyi esélyem van arra hogy a lopott pénzből én is kapjak?

Figyelt kérdés

Szeretnék én is pálmafákat a portámra és közbeszerzéseket nyerni a fővárosban mint például ahogyan Lackner Csaba-ék csinálják.

Esetleg a parkolási pénzekből is kaphatnék?

2022. jún. 19. 00:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
23%
Kedves 19-es..Mert 2 éve van onnan ismerősőm,mivel ellenzeki vagyok..S látom mi folyik...De egy szóval nem mondtam hogy előtte ne lett volna korrupció..Olvasd már el..De amit 2 éve a DK csinál az durva..Amúgy 3 éve voltak önk.-i valasztások..
2022. jún. 19. 14:33
 22/39 anonim ***** válasza:
24%
#20: Csak a szokásos Gyurcsány-féle DK-komcsi tempó.
2022. jún. 19. 14:34
 23/39 anonim ***** válasza:
7%

21: az a baj, hogy anonim módon egy fórumon bárki mondhat bármit, úgysem lehet ellenőrizni, ezért az ilyen beírások súlytalanok, mert ugyanúgy beírhatja egy másik oldali provokátor is

Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem igaz, csak azt, hogy sima hazugság is lehet.

Esetleg írj arról, hogy milyen ügyek voltak általánosságban. Túlárazások, haveroknak adni a munkákat, áron alul eladni ingatlanokat, ahogy a fidesz csinálja?

2022. jún. 19. 15:10
 24/39 anonim ***** válasza:
61%

23: mert a fidesz módszereit ismerjük, ugyanezt csinálja az ellenzék is?

Félmilliárdért vett belvárosi irodákat Budapesten egy tinédzser

[link]

2022. jún. 19. 15:11
 25/39 anonim ***** válasza:
57%

Összesen 55 millió forintért adott el egy teljes épületet a Belváros szívében az V. kerületi önkormányzat

[link]

2022. jún. 19. 15:12
 26/39 anonim ***** válasza:
57%

Átírták a szabályozást, amit az ingatlanmutyiknál „belvárosi módszerként" alkalmaztak | hvg.hu

[link]

2022. jún. 19. 15:12
 27/39 anonim ***** válasza:
56%
Kedves 24-25-26 az úgye leesett hogy csak telex.hu vagy népszava oldalakról linkelsz..Amelyek enyhén baloldaliak, s saját szemetet nem pakolnak ki..Ahogy a Magyar Nemzet sem jobboldalit..De olvass utána a pesti sracok,MNO vagy origo milyen korrupciós ügyeket vett elő..Elég naiv vagy ha azt hiszed a Telex amelyik DK barát fog írni DK korrupciós ügyekről...Ezt LMP szavazóként mondom..Tudom mennyire korrupt a Fidesz..De mondjuk a 18.kerületi ingatlanmutyid meg Kunhalminak is gáz..Az ottani balos polginak már az 5.ingyen lakása van au ingatlan építesek miatt..S ő nem fideszes..
2022. jún. 19. 15:16
 28/39 A kérdező kommentje:

Jókat röhögök azon amikor a balibek próbálják foggal - körömmel védeni a tolvaj korrupt baloldali városvezetést.

Vannak akik Lölőznek stb.... De melyik baloldali milliárdos vörösbáró támogatott több száz millió forinttal például SMA beteg gyerekeket vagy több tonnányi élelmiszer csomaggal rászorulókat? STB....

2022. jún. 19. 22:04
 29/39 anonim ***** válasza:
84%
Gyurcsány az ice bucket challenge kihíváskor adott pár milliót egy alapítványnak. Arányaiba kb. annyit, mint Mészáros.
2022. jún. 19. 23:24
 30/39 anonim ***** válasza:
71%

"melyik baloldali milliárdos vörösbáró támogatott több száz millió forinttal például SMA beteg gyerekeket vagy több tonnányi élelmiszer csomaggal rászorulókat? "

Ellopnak egy csomó közpénzt, az ország leggazdagabb embere lesz ebből, majd PR fogásként visszaosztja ennek a töredékét. Legyen boldog a nép a "jólelkű" tolvajjal.

A fideszesekben fel sem merül, hogy ha nem nyúlják le ezt a pénzt, akkor sokkal többet tudna adni az állam a betegeknek, nem lennének rászorulva a jóságos fideszes olgarchára.

2022. jún. 20. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!