Ha jóban vagyok egy fővárosi baloldali polgármesterrel mennyi esélyem van arra hogy a lopott pénzből én is kapjak?
Figyelt kérdés
Szeretnék én is pálmafákat a portámra és közbeszerzéseket nyerni a fővárosban mint például ahogyan Lackner Csaba-ék csinálják.
Esetleg a parkolási pénzekből is kaphatnék?
2022. jún. 19. 00:31
11/39 anonim válasza:
Több esélyed van a fidesszel, amely körül milliárdossá válik lassan mindenki Rogán Tónitól kezdve Lölöig.
12/39 anonim válasza:
Igazad van. A balos komcsi Fidesznél kell nézelődni, ha lopott pénzekért akarsz nyalni.
13/39 anonim válasza:
Annál vannak a nagypénzek, akiké az ország. Tehát keresd a Fideszes bálványaid. Egyébként imádnivaló ez a duplagondol, most akkor mégis rossz a korrupció? Mert LöLö milliárdjaival nincsen baj, de ha Donáth Annát lefotózzák egy tablettel (amit vett) a Balaton parton akkor ő már burzsoá komcsi.
14/39 anonim válasza:
Kisebb az esélyed, mintha egy fideszes polgármesterrel lennél jóban. Náluk több a pénz.
15/39 anonim válasza:
Vannak ismerőseim a városházán..Ami ott 2 éve megy...
16/39 anonim válasza:
"Vannak ismerőseim a városházán..Ami ott 2 éve megy..."
Tarlós alatt minden napfényes volt és szivárvány gondolom.
17/39 anonim válasza:
Kedves 16-os..Senki nem mondta hogy nqofeny volt..De akiket most ismerek ott durvan megy minden...Mondom ezt baloldaliként..Csak nekem nincsen napellenzőn hogy azt hiszem csak a Fidesz korrupt...Karácsony pont nem az,de nagyon kicsi szava van..2 ev alatt konkretan egy bevásárló központot csinált a DK az embereiből s sajnos Karácsony nem tud semmit se tenni .
18/39 anonim válasza:
De hát én azt hittem, a DK-összefogás a tisztaság koalíciója. Hadházy Ákos rajta van már a DK-s korrupt ügyeken?
19/39 anonim válasza:
Csak azt magyarázd el nekem, hogy ha mindkét rendszerben korrupció volt, akkor miért emelted ki az elmúlt 2 évet?
20/39 anonim válasza:
Hadházy egy darab DK ügyet sem vizsgalhat..Ezt maga Gyurcsány mondta neki..Viszont Karácsonyon meg nem talál fogást...Ezért ideges a DK..Jakabot is ők szellőztették meg hogy aztán a szétesett Jobbik őket erősitse..Az LMP és Momentumnak ezért van elege belőlük,de nincs erejük kivágni Feriéket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!