Olyan miért nincs, hogy egy nő azonosítja magát férfiként, és a férfiakkal kíván versenyezni a sportban?
Ez nem igaz. Engem se becsül meg senki. xD
De vicc nélkül. Ez szerintem nem igaz. Pl, ha munkahelyekre gondolunk, akkor ott a férfiakat sok helyen jobban értékelik. (Nem minden mukaágban, de sok helyen) Azt gondolom, hogy egy csávó sem vágyik egy középszerű lányra és fordítva sem. Mondjuk nem tudom, hogy ez hogyan jön ide. A fiúk nem azért akarnak lányok lenni, mert nem szeretik őket, hanem azért, mert ő lánynak érzi magát és fordítva is.
akkor hogy-hogy ilyen brutális túlreprezentáltak a férfiak a nőkkel szemben a transzneműek körében?
30.000 : 1 az aránya a kettőnek
öngyilkos hajlam -> betegség
öncsonkítás -> betegség
bizarr viselkedés -> betegség
de ha ezt mind együtt csinálod szivárványos zászló alatt, akkor az csodálatos önkifejezés
vagy elveszik az orvos engedélyét ugye, ha kifogásol
igen, tudom
Márt megint az a fránya Gugli:
Eszerint régebben több transznő volt, de mára nagyjából egyenlő arányban akarnak váltani mindkét nem tagjai.
Az meg, hogy melyik nem jár jobban vele? Akik eddig férfiként éltek, és nővé válnak, tipikusan arról számolnak be, hogy nehezebben találnak munkát, és ha igen alacsonyabb bérért. Míg a transz férfiak inkább arról számolnak be, hogy egy kicsit javul is a társadalmi helyzetük onnan kezdve, hogy mások férfiként látják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!