A második eset különösen érdekes, mert meg kellett küzdenie, hogy engedjék férfi kategóriában küzdeni.
Jó tanács: Mielőtt kiírsz egy ilyen "Sakk-Matt, ateisták" kérdést legalább egy Google keresést eressz el, hogy biztosan van alapja annak, amit kérdezel.
2022. jún. 18. 16:35
5/27 anonim válasza:
Na vajom miért? Mert ez messze nem arról szól, mint aminek akaják láttatni, hanem csupán az előnyszerzésről.
2022. jún. 18. 16:48
6/27 anonim válasza:
Én vagyok #3.
Hülyeségeket írtam? Sorry.
#4-nek igaza van. Az emberek talán kevesebbet hallanak róla. Valamiért szeretnek az emberek a melegekről meg a transzlányokról beszélni, de a lezbikről és a transzfiúrólszerintem kevesebbet beszélnek. Ezért nem nagyon tudnak róla az emberek. Mégegyszer bocsánat.
2022. jún. 18. 16:57
7/27 anonim válasza:
talán mert 99%ban férfiak operáltatják magukat nővé
2022. jún. 18. 17:03
8/27 anonim válasza:
Mert a lányoknál kicsit bonyolultabb. A lány transzok többsége maximum a mellét tudja leoperálni. Az egyéb dolgokat... is meg lehet oldani, de nagyon macerás. Bőrt kell leszadni mondjuk a lábukról, kezükről meg hasonlók. A hangjukat meg hormonokkal lehet férfiasabbá tenni. Legalább is ezt mondta nekem egy transzfiú.
2022. jún. 18. 17:08
9/27 anonim válasza:
Megint én vagyok #8 egyébként szerintem ugyanannyi az arány csak keveset hallunk róla. Meg ugye sokan csak félig lesznek fiúk. Egyébként nagyon bele tudnak olvadni a környezetbe.
2022. jún. 18. 17:10
10/27 anonim válasza:
Egyébként is lényegesen több a férfi aki nővé vágyik válni, mint fordítva.
És ez azért van, mert a társadalmunkban egy középszerű nő sokkal többet ér, mint egy középszerű férfi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!