Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fog leállni a Fidesz az...

Mikor fog leállni a Fidesz az áremelő ámokfutásával? Minden egyes nap emelkednek az árak a boltokban.

Figyelt kérdés

Egy gyorsfagyasztott rizses zöldség szar már 2000 forint majdnem. Egy konzerv 1000 forint. Egy porleves 550 forint. Ezek csöves kaják, régebben filléres téma volt, most meg lassan már gazdagnak kell lenni, hogy ezeket a szarokat is megvehesd.

Mikor fog leállni ezzel a Fidesz? Miért kell újabb és újabb áremelő, forint gyengítő intézkedést hoznia? Nem elég a világrekord ÁFA pl és a százféle különadó? Nem baj, hogy Nyugaton sincsen ekkora élelmiszerár válság, pedig hát izé.. ott 4-szer akkora a bérszínvonal?

2022. jún. 18. 13:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

7) igen,a fidesz érdeke hogy a Ft minél gyengébb legyen.

Tényleg van olyan hülye aki elhiszi hogy a fidesznek semmi köze a rekord inflációhoz?

2022. jún. 18. 14:16
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
11)Ahogy ìrtam a Fidesz is hibás,mivel kevés kivétellel elfogadott minden Eu-s szankciót.Mindenhol amùgy rekordinfláció van jelenleg,legalabbis az Ru-bsn
2022. jún. 18. 14:39
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos egy darabig ez lesz jellemző, vagy valami ilyesmi.
2022. jún. 18. 14:39
 14/17 anonim ***** válasza:

12) hol?

[link]

Hazudozol össze-vissza.

2022. jún. 18. 14:43
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
Kérdezd a kiló megvett vanméglyeyyebb asszonyságot és a többi eus idiótát akit az amcsik fizetnek/zsarolnak.
2022. jún. 18. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
14)az altalad belinkelt 444.hu-s cikk nem cafolta amit ìrtam.Én az inflaciorol beszeltem,hogy az mibdenhol rekordon van szibte.A 444.hus cikk a forint arfolyamarol szol,a forint arfolyamanak gyengulese es az inflacio ket kulon fogalon.
2022. jún. 19. 12:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Aki a Fideszre szavazott, az megérdemli. Az még a tízszer ekkora inflációt is megérdemelné. Igaz, akkor sem térne magához, csak mantrázná, hogy mocskossorosbrüsszelmigráncszelenszkij.
2022. dec. 25. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!