Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigányország. Tisztában...

Cigányország. Tisztában vagytok azzal, hogy így fog kinézni az országhatár a jövőben?

Figyelt kérdés

Ha nem változik semmi globális és lokális viszonylatban sem, akkor borítékolható, hogy nagyjából ehhez hasonló térképek fognak "születni" a későbbiekben:

Első kör

Térkép: [link]

Első körben Nógrád-Heves-BAZ-Szabolcs fog elszakadni az országtól, erre akár már néhány évtized múlva is sor kerülhet.

Második kör

A második Trianon utál elszabadul a káosz: A magyarok sorra hagyják el az országot, míg akik nem tudják elhagyni országon belül nyugatra vándorolnak inkább. A cigány születési ráta még mindig sokkal magasabb, mint a magyar születési ráta. Eltelik kb. 30-40 év és a vándorlásoknak köszönhetően Pest megye északi és keleti része, JNSZ megye, Hajdú-Bihar megye, Békés megye északi része, Bács-Kiskun megye északi része cigány fennhatóság alá kerül.

Harmadik kör

Eltelik ismételten pár évtized és jön a teljes megsemmisülés: Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Békés megye, Somogy megye, Fejér megye déli része, Pest megye (kivéve Budapest), és Zala megye is cigány fennhatóság alá kerül.

Legjobb esetben a harmadik körnél állna meg a folyamat. Tudom, hogy mindenki beleköt majd a térképbe és a gondolatmenetembe, de ha ténylegesen nem változik semmi, akkor ehhez hasonló jövő várható akár tetszik akár nem.

2022. jún. 17. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

Ha az megnyugtat téged kérdező, nincs miért aggódnod: a magyar és a cigány testvérnépek. Évszázadok óta megélnek békében együtt, kb azonos giccses az ízlésük, egyformán csórók és nyomorultak itt Európa közepén, miközben a szomszédban 1100 Euró alatt senki nem keres, egyformán ostobák: megválasztják a populista barmokat, egyformán fingjuk nincsen arról, hogy élhetnének jobban, különb módon is.

Mitől félnél? Miért nem veszed észre a másik csóró gádzsóban a saját nyomorodat? Mitől lennél te különb, mint ő vala?

A kérdésem nem költői. Hanem sima megvetés.

2022. jún. 17. 11:52
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Ez az önállóan életképtelen népség semmit nem tudna kezdeni egy saját országgal.
2022. jún. 17. 12:38
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
#11 Nem testvérnépek és nem is élnek békében együtt.
2022. jún. 17. 12:55
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Pedig dá.... nézd meg a hirtelen meg gazdagodott új vállalkozói réteg milyen ocsmányul rondítja el a városainkat és nem kímélik a műemlékeket se... és nem romák...
2022. jún. 17. 13:01
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Én tudok megoldást a problémára, de nem írom le, mert nem szeretném, hogy bannoljanak.
2022. jún. 17. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Áhh, nem hiszem. Azt tudom, hogy rühellik a magyarokat, ugyanakkor belőlünk élnek(TISZTELET A KIVÉTELNEK) főleg a szegényebb falvakban, ha elszakadnak(már ha tudnak, mert az biztos, hogy magyar ember nem engedne még egy területet kicsúszni a keze közül)

1. nem tudnák rendbe tartani (bűnözés szám írtózatosan magas lenne),

2. Pénz,munka,élelem hiány

Igen gyorsan meggondolnák magukat.

2022. jún. 17. 14:03
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

"Rajtad kívül mindenki vágja, hogy nem a cigányok DNS-e hanem a kérdezőjé a téma?"

Mondod ezt úgy mintha nem azért ercelődtél volna a kérdező dns elemzését firtató kommentedben hogy beszólhass neki mekkora korcs szerinted és hány nép dns-e keveredik benne. Ami nyilván igaz, de én meg erre mondom hogy vicces ahogyan szándékosan próbálod beleadni a rasszista kártyát a szájába és eldemózni mintha a DNS-ükkel lett volna bárkinek is problémája.

2022. jún. 17. 15:18
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Én azon kevesek egyike vagyok, akiknek nyilvános a nickje, vagyis pontosan lehet tudni melyik komment származik tőlem.

Szóval gondold át...

2022. jún. 17. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

"Én azon kevesek egyike vagyok, akiknek nyilvános a nickje, vagyis pontosan lehet tudni melyik komment származik tőlem.

Szóval gondold át..."

Akkor minek pfázol bele?

2022. jún. 17. 15:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen úgyse lesz, nem kell fosni.
2022. jún. 30. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!