Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is meglepődött és nem...

Árokpart kérdése:

Más is meglepődött és nem érti a helyzetet?

Figyelt kérdés
Mégpedig a tegnapi 4-0-as magyar válogatott győzelemmel kapcsolatban. Komolyan ilyen eredmény 40 évente egyszer születik és hogyhogy nem lett utána megünnepelve. Mármint úgy értem, hogy az EB-n mikor ikszeltünk a portugálokkal szurkolók tömegei vonultak végig Budapest utcáin, meg előtte is kivetítőkön nézték a meccset. Hogyan a csudába lehet, hogy a tegnapi csúcs után pár Facebook-os bejegyzésen kívül semmi sem volt. Annyit írtak csak, hogy szép volt fiúk! Szerintem azért ez több volt mint csak annyi, hogy szépe volt fiúk! Akik esetleg olvassák szurkolók mi történt veletek miért nem ünnepeltetek, ünnepeltünk tegnap este együtt az egész ország. Kinek mi a véleménye erről?
2022. jún. 15. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem számított rá.
2022. jún. 15. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Szutyok magyar válogatott, biztos bunda volt az egész, lölő leosztott mindenkinek pár ezer eurót, azt tudták az angolok hogy kell jáccani.
2022. jún. 15. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Én azt nem értem, hogy ez miért politikai kérdés? Miért kell hergelni az embereket? Az embereket akiknek nincs hol lakniuk, elszegényedtek, eladósodtak, külföldre kellett költözniük nekik és/vagy a jó ismerőseiknek, rokonaiknak. Az embereket akiknek semmi jövőképük nincs ebben az országban miért jó hergelni azzal, hogy most nyertünk, legyél boldog, fogd be a pofád, ha nem akkor mocskos hazaáruló vagy. Sportszakmai kérdéseket tegyél fel a sport rovatban.
2022. jún. 15. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Katasztrófa közeledik. Lassan nagyon sok embernek hó végére már nem lesz puci kenyérrevalója. Egyszerűen az emberek most másra figyelnek, másra gondolnak, nagyon nagy a baj.
2022. jún. 15. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Őszintén? Sem én, sem a környezetem nem is tudott a meccsről. A focitól komolyabb gondjaik vannak. Volt régebben pár foci őrült barátom is, ők meg elfordultak a focitól ahogy beindultak a stadionépítések.
2022. jún. 15. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Sokkal nagyobb probléma közeledik, nincs miért ünnepelni
2022. jún. 15. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Azt ünnepeljük, hogy Orbán "kedvencei" milliókat kapnak érte? Közben élelmiszerre sem jut elég pénz? Soha nem értettem ezt a foci őrületet.
2022. jún. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!