Vezessék be most már az eurót?
Figyelt kérdés
A csodálatos forintunkat lassan seperni fogják az utcán a 402-es euró árfolyammal. Mi az oka, hogy nálunk még csak napirendre sem kerül a bevezetése? Az orbánellopja-narratívát most légyszi hagyjuk, az érdekelne, hogy milyen gazdasági megfontolás állhat emögött?2022. jún. 13. 19:53
11/18 anonim válasza:
várható, hogy bevezetik :DD dánia SOHA nem fogja bevezetni az eurót, ezekután meg aztán pláne nem
és gondolom svájc a világ segglyuka szerinted, mert még csak nem is EU tagok
12/18 anonim válasza:
11-es, látom a szöveg értelmezés az nem megy. Fuss neki újra, hátha felfogod. Na jó segítek: Dániához nem írtam zájeles megjegyzést, csak eu tagországokat írtam, furcsa módon az euró övezetről lévén szó.
13/18 anonim válasza:
dánia eu tagország te dobrev földrajzos
14/18 anonim válasza:
13-as, na ilyen egy igazi fidesz birka, kb. totál értelmetlen neked bármit is írni mert nem vagy képes felfogni, az ilyenek iq szintjére méretezte a fidesz maffia a propagandáját az m1-et, a tv2-őt, az origót, meg a rakás helyi napilapot amit Lölö üzemeltet. Hol írtam olyat, hogy Dánia nem EU tag?
15/18 anonim válasza:
"Na jó segítek: Dániához nem írtam zájeles megjegyzést, csak eu tagországokat írta"
:DDD dobrev földrajzos menthetetlen hülye
16/18 anonim válasza:
Ahogy írtál, még a bevezetéshez szükséges kritériumokat sem tudjuk teljesíteni, ezért könnyebb azt mondani a kormánynak, hogy nem is, akarjuk.
17/18 anonim válasza:
Imádom ezt az 1 bites "gondókozást".
Vezessék be me akkó mán soha többet nem értéktelenedik a fizetőeszközünk. Csak a gazdaságunk egy rakás szar hozzá hogy euró legyen. Ha bevezetik akkor lesz itt igazi katasztrófa. Mehet a lepontozás :)
18/18 anonim válasza:
17-es, ezzel elismered, hogy Horvátország és Bulgária is leelőzött minket gazdaságilag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!