MZP vagy Gyurcsányné vezesse fel az ellenzéket 2026-ra?
Neten vannak agyhalottak akik kitartanak MZP mellett de ha 2026-ban ő még tényező lesz akkor én újabb Fidesz győzelmet fogok várni.
Mert az nem létezik, hogy ennyire töketlen legyen az ellenzék, hogy MZP benne meghatározó alak legyen, úgy hogy egy baribaszó városka polgármestere és semmi tehetsége nincs a politikusi szakmához. Ez olyan mintha egy NB2-es csatártól várnánk azt, hogy majd ő lesz a válogatott sztárja.
Dobreven lehet vitatkozni, de MZP olyan tökéletes alkalmatlanságot mutatott, hogy őt soha többé!
Pedig az elején tök jó választásnak tűnt. Nagycsaládos, katolikus, konszolidált ember - azt gondoltam, egy csomó jobboldali érzelmű ember, akinek tele van a töke a Fidesz korrupciójával, átpártol az ellenzékhez.
Ámde elindult a kampány, és benne MZP futószalagon szállította a kínosabbnál kínosabb mondatokat. Oké, a közszolgálatinak csúfolt Fidesz-média igyekezett mindent félremagyarázni, de bizony a nagy része eredeti formájában is vállalhatatlan kijelentés volt. Mintha betlizni akart volna, mintha a Fidesz beépített embere lett volna.
Ezt az embert csak egy kamikáze indítaná újra a köv. választáson. Örüljön, ha polgármesterként újraválasztják.
Karácsony eleve bukta a "szuperpasszív nyelvtudásával".
Gyurcsányt többen utálják, mint amennyien rajonganak érte.
Dobrev meg hát "Gyurcsányné".
Akkor már inkább Klára.
Az lett volna a feladat, hogy meggyőzzék a fidesz szavazókat, így lehetett volna kormányt váltani. Erre kiáll MZP és sértőbbnél sértőbb jelzőkkel illeti őket... ::D komolyan mondom, nem tudom hogy gondolta ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!