Vége az országnak? Magyarország kibírhat ekkora inflációt a forintromlással együtt?
"Hát bocsi, itt Ausztriát fikázók"
Ki fikázta Ausztriát? Próbáld már meg értelemzni is a szöveget, amit olvasol! Csak a hazugságodat cáfoltuk itt többen, miután meglróbáltál úgy tenni, mintha válság idekint nem is létezne, csak Magyarországon.
Csak azt mondtam, hogy nem látom a félelmetes árakat a Billa-ban és a Hofer-ben, ami igaz is. A magyar árszínvonalnál 10-20%-kal olcsóbb az össz árszínvonal szerintem. De igazából lényegtelen, mert egy jelentéktelen osztrák fizuból sem érzel meg semmilyen drágulást. A bérszínvonal mint szó nem mond neked semmit?
Ha havi másfél misi zöldhasú jön ugyanazért a munkáért amiért Büdöspesten is csak nagyon max 300k-t tudtál kicsikarni, nem fog annyira fájni egy kis árdrágulás. De mondom, mivel nem sok ideje vagyok még kint, nem tudom milyenek voltak a régi árak? 100 forint volt egy kenyér Bécsben, vagy mi van?
De Magyarországon egy fél millió forintos fizu az elit, az egy Senior Fejlesztő bére. Viszont itt 1 millió alatt Bécsben, egy csöves keresne, ha lennének csövesek.
Ez a különbség.
Azért ne túlozz már ma csövessel.
A mindestlohn 1500 EUR körül van, bruttó... az messze nem egymilla!
ausztriában nem is úszod meg a nagybevásárlást 20 ezer forintból
és nem is rendezel őrjögőrohamot, hogy 500 ft helyett 700 egy liter olaj
Most valahogy a narancsosok nem igen akarnak nyilatkozni se.
Nincs ötletük már csalni?
Mondjanak igazat és dolgozzanak!!
Ha nácik lennének te nem itt írogatnál, hanem lenne valami táborban hasznod is legalább!
A 40-es minden hasonló kérdés alá beírja ugyanezt a mondatot...
Szánalom a köbön. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!