Vége az országnak? Magyarország kibírhat ekkora inflációt a forintromlással együtt?
Bemegyek én neked a Billa-ba, Hofer-be, de csak nem látom azokat a félelmetes árakat és áremelkedéseket ami Magyarországon megy. Szépen tartják magukat az itteni árak azt kell mondjam. A valuta is stabil. Ami a magyar forintról nem mondható el, éppen ma is történelmi mélyponton van.
Mondom, 800k forint költőpénzem van havonta pályakezdőként egy multi cégnél, úgy hogy mellette 47 nm-es zsír új építésűben lakom egyedül, a külvárosban de metrómegállótól 3 percre.
Miért is kellene panaszkodnom?
Mi van ballibsik, nem tetszik, ahogy épül szépül a hazánk?
Nem tetszik, hogy olyan jól élünk 1 euró 400ft-ban kerül? A Gyurcsány a transzóvodásokkal jobb lenne?
"Érik a válság, köszönjük Fidesz."
Ha nem tűnt volna fel, évek óta válság van, az egész világon.
Ahhoz képest egészen jól megvagyunk. Köszönjük, fidesz.
egyébként én is vártam a magyar árakat a külföldi boltokban, gondoltam majd megnézheti magát a vendéglátós, rajtam nem szedi meg magát
én köszönöm majd a MAGYAR ÁRAS kiskermultinál jól feltankolok
aztán meg csak nézed az árakat, és kicsit úgy érzed átvertek az interneten
Ha nem a ballibsik visítoztak volna annakidején hogy korlátozzunk mindent fölöslegesen a corona miatt, akkor a mostani válság, infláció, államadósság miatt lenne joguk nyígni, de így nem.
Az USA-ban is a demokraták erőltették ezt az elmebeteg, válsággenerátor cirkuszt, kár hogy Viktor is asszisztált ehhez...
Hát bocsi, itt Ausztriát fikázók, de nem fogok visszamenni Budapestre, nettó 260 ezer (gyenge) forintért sokkal többet melózni, sokkal szarabb munkahelyen, mikor ott Bécsben (átszámolva) már lassan a forintgyengülés miatt 1,4 misi lesz a nettó éves (össz) fizum.
Sajnálom de nem megyek. De lehet károgni és sajnálni az osztrákokat, engem is sajnálhatsz nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!