A mostani drágulások már örökre megmaradnak, vagy ha helyre állnak a dolgok visszaállnak a régi árak?
Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy egy tej majdnem 400 Ft.2022. jún. 12. 17:17
11/18 anonim válasza:
Nem is úgy értettem.
De miután véget ért a válság, és stabilizálódott a gazdaság, nem ment vissza az ára.
Semmi sem jut eszembe, ami újra olcsóbb lett volna egy válsághelyzet után.
Na jó, a maszk...
Csak így értettem.
12/18 anonim válasza:
Nálunk nem mert ugye a Fidesz a forintot szanaszéjjelbaszta. Az elhibázott járványügyi hisztéria megfejelve az unió elhibázott szankcióival a ruszkikkal szemben nálunk még meg van fejelve Orbánnal is.
13/18 anonim válasza:
Maradjunk annyiban,Orbán van abban a poziban,amiben bármiést is ő a hibás.
Jelen helyzetben nem tudom,lenne-e valaki,akit nem szidna a nép.
15/18 anonim válasza:
18:34: miért, nem ő a hibás?
Már a háború előtt is 9 % körül ment az infláció.
17/18 anonim válasza:
Nagyon nagyon ritkán esnek az árak. Max lassulhat a drágulás, de csökkenni nem fognak az árak
18/18 anonim válasza:
Mostani árak ? Várd ki a végét, év végén nézd meg mennyibe fog kerülni :D Nem lesz olcsóbb semmi, csak drágább :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!