Ez a bányászat mizéria elfog tűnni az új kártyák jövetelekor? Ha jön az új készlet vagy az új széria? Vagy legalább pár hétig-hónapig visszaállnak a normál árak?
Nincs. Ha jön az új széria, azt is felfogja szívni a bányászpiac. Akkor fog eltűnni a "bányász mizéria", amikor bedőlnek a kriptonvaluták árfolyamai.
Ellenben akkor rengeteg nagy teljesítményű használt, jó állapotú kártya lesz piacon egyszerre, tehát mélyre be fog zuhanni az áruk.
Előző:
A RAM-ok tényleg, de a CPU-kkal nem értek egyet, azok pont hogy most igen jó ár-érték arányt képviselnek. Elég megnézni a Ryzen 5 1600-at. Ezelőtt 1-2 évvel mennyi pénzbe került volna ugyanakkora teljesítmény? És azért erre nem mondanám, hogy "fapados"... Intel vonalon is jelentősen csökkentek az árak, ott annyi a hátrány, hogy olcsó lapok még nincsenek 8. generációhoz.
Az eredeti kérdésre válaszolva, sztem az új kártyák jövetelekor, inkább fel fog lendülni mégjobban a bányászat.
Hiszen az új kártya majd több számításra lesz képes kevesebb árammal.
amit eddig megcsináltam a 8 kártyás rigen, azt megfogja csinálni uyananyni idő alatt egy 5 kártyás rig. A korszerübb gyártás miatt még lehet , hogy kevesebb árammal is.
Én így gondolom, de persze ez nem feltétlenül lesz így.
#7: Mérnök vagyok, én is izzadok, de csak ha elromlik nyáron a klíma. Mégis sokat dolgozok és van kézzel fogható termék, ami kikerül a kezeim közül. Az élősködőket nem szeretjük, akik emellett még fejfájást is okoznak.
Ez nem jött be elvtárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!