Szerintetek mikorra várható, hogy visszaállnak a hardver árak a koronavírus előtti időkre? Meddig tart még a hiány?
Figyelt kérdés
Végre eljutottam oda hosszú évek után, hogy összetudnék rakni egy pc-t. November óta várok, hátha van változás, de sok hardvernek azóta az ára nem, hogy javult volna, de még meg is kétszereződött. Ez borzalmas. Láttok valami várható javulást? Vagy, mint középosztálybeli el is felejthetem innentől, hogy valaha pc-m lesz?2021. jan. 23. 12:06
1/9 anonim válasza:
Amikor a bitcoin befejezi a szárnyalást.
2/9 A kérdező kommentje:
Hogy függ össze?
2021. jan. 23. 12:18
3/9 anonim válasza:
Miután minden folyamat visszaáll a normális szintre, utána kb. még 2-3 év.
4/9 anonim válasza:
"Vagy, mint középosztálybeli el is felejthetem innentől, hogy valaha pc-m lesz?"
Tudod, kétszázezeres grafikus kártya nélkül is létezik PC. Ja, hogy nem fut rajta a Cyberpunk meg a GTA 6 8k-s felbontással, 500 FPS-sel? Valóban nem. De egy reális igényeknek megfelelő PC-t már reális pénzért is be lehet szerezni.
5/9 anonim válasza:
#4 Tökmindegy ha az a reális érték most többe kerül mint 1 éve. Egy olyan videokártyát sem tudsz megvenni ami nem 8k-n futtat játékot, mert MINDENBŐL készlethiány van.
6/9 anonim válasza:
#4 Aha, persze. A 4 éves laptopom áráért most jóval gyengébb gépet kapnék.
7/9 A kérdező kommentje:
4# Ami most 200 ezres gpu az novemberben még 100 ezres volt. Ez nekem a problémám mester.
2021. jan. 23. 12:54
8/9 anonim válasza:
Ha kell PC mondjuk munkára, 100 alatt, használt alkatrészekből építhetsz, de újonnan se kell nagyon 100 fölé menni. Egyedül a proci az ami újonnan nagyon drága most, de pont abból nem gond általában a használt, mert sokáig bírják. Egyedül a videókártya ami horror, de lehet működő PC integrált videóval is. Persze azon nem fognak menni a legújabb AAA játékok ultrán 4k-ban 150 fps-el, de ennek most ez az ára. De működő PC-t attól még lehet normális áron építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!