A balliberálisok miért az alapvető dolgokat akarják megvonni az emberektől mint pl klíma fűtés mosás?
Ha ennyire spórolni akarnak akkor miert nem a netflix és társait állítják le sok ezer szerverrel és máris rengetek áramot megtakarít a világ vagy miért nem viszik a ruháinkat az iskolások instázás meg tiktokozás helyett mosni a folyóparthoz
Miért mindig a tisztességesen dolgozó adófizetővel akarnak kicseszni
Nekem nincsenek párttársaim (így kell leírni, segítek), csak egy alaptalan állításról mondtam ki, hogy hazugság.
Dehàt a közvélemény kutatások is azt mutatják hogy a fideszesek túlnyomó többsége unió ellenes, és inkább Oroszországgal képzelne el egy erős szövetséget.
Szerintem fideszes vagy te kis huncut, nem vagy te független 😉
Általában a jólétben gátlástalanul hempergők a leginkább gálánsak!
-Naná, hogy kivétel nélkül mások kárára!
Népi megfigyelés.
"Dehàt a közvélemény kutatások is azt mutatják hogy a fideszesek túlnyomó többsége unió ellenes, és inkább Oroszországgal képzelne el egy erős szövetséget."
Az Unió-kritikus nem egyenlő az Unió-ellenessel, a semlegesség nem egyenlő az oroszpártisággal. Alapvető fogalmakkal kellene tisztában lenni, és akkor nem írnál ilyen értelmetlen, nonszensz dolgokat.
#1: "Az ideális jövő mind nekünk, mind a környezetnek az lenne, ha ilyen mesterséges méhekben lebegnénk, amik táplálnak minket meg ellátnak, az agyunk pedig rá van kötve egy virtuális világra."
Szerintem az ideális jövő neked az agyad lekapcsolása.
#25: "Az Unió-kritikus nem egyenlő az Unió-ellenessel, a semlegesség nem egyenlő az oroszpártisággal."
A balliberálisok ezt nem tudják értelmezni. Ha nem vagy 100%-ig velük, akkor 100%-ig ellenük vagy. Nekik nincs köztes lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!