Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért az...

A balliberálisok miért az alapvető dolgokat akarják megvonni az emberektől mint pl klíma fűtés mosás?

Figyelt kérdés

Ha ennyire spórolni akarnak akkor miert nem a netflix és társait állítják le sok ezer szerverrel és máris rengetek áramot megtakarít a világ vagy miért nem viszik a ruháinkat az iskolások instázás meg tiktokozás helyett mosni a folyóparthoz

Miért mindig a tisztességesen dolgozó adófizetővel akarnak kicseszni

2022. jún. 12. 10:53
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
35%
Az ideális jövő mind nekünk, mind a környezetnek az lenne, ha ilyen mesterséges méhekben lebegnénk, amik táplálnak minket meg ellátnak, az agyunk pedig rá van kötve egy virtuális világra. Amint feltalálják az elmefeltöltést, pedig a biológiai testünk teljes mellőzése, és programként élés.
2022. jún. 12. 10:55
 2/45 anonim ***** válasza:
71%

Én azért rakattam napelemet,hogy függetlenedjek az államtól.

Nekem aztán senki ne merje mondani, hogy ne klímázzak meg ne 23 fokra fűtsem a házat télen.

2022. jún. 12. 10:58
 3/45 anonim ***** válasza:
65%
Ki mondta hogy ne klímázz, ne fűts ne moss? Csak azt mondták hogy ne pazarolj.
2022. jún. 12. 10:58
 4/45 A kérdező kommentje:

Jó és mi számít pazarlásnak

Mert itt már közvilágítás megvonásról kirakatok sötétítéséről beszélnek

Mi lesz a következő hogy a hivatalok szervereit kapcsolják le este 6-tól?

2022. jún. 12. 11:02
 5/45 anonim ***** válasza:
35%

kár, hogy a fogyasztási statisztikákból inkább az jön le, hogy skandináv szinten van a kibocsátásunk

de persze a kis brossúrákban kiosztott propaganda alapján arról kell beszélni, hogy kinyírod földanyát ha nem 18 fokos a szoba télen

2022. jún. 12. 11:03
 6/45 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az autopályàt nem kellene ki koncesszióba adni, ezzel növelve az emberek költségeit. Az autópálya zrt nagy nyereséget termel, ezt most átadjuk Lörincnek, plusz 180 milliót kilóméterenként még adunk is mellé ajándékba évente.

Ez fideszes és nem fideszes szerint is egyformán bűncselekmény, a nemzeti vagyon hűtlen kezelése, súlyos hátrány okozása a magyar adófizetőknek.

2022. jún. 12. 11:09
 7/45 anonim ***** válasza:
20%
az s bűncselekmény, aki neked ezt a szánalmas narratívát előadta
2022. jún. 12. 11:10
 8/45 anonim ***** válasza:
77%
Én nem vonnék meg senkitől semmit, csak úgy vagyok vele, hogy ez kell, oké akkor fizesd meg az extraenergiát, amit pocsékolsz! Tehát mondjuk ilyen 200Ft-os kwh áramárat az extrafogyasztásra a klíma után. Abból máris kijön a környezetbarát termelési mód ára.
2022. jún. 12. 11:52
 9/45 anonim ***** válasza:
79%
Márki-Zay szerint a fürdővízzel kellene lehúzni a WC-t. Támogatom :D
2022. jún. 12. 12:04
 10/45 anonim ***** válasza:
41%
...csak nem bánnám ha a fürdővízben közben benne lenne a teljes kormány is, és úgy lehúzni a wc-n.
2022. jún. 12. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!