A balliberálisok miért az alapvető dolgokat akarják megvonni az emberektől mint pl klíma fűtés mosás?
Ha ennyire spórolni akarnak akkor miert nem a netflix és társait állítják le sok ezer szerverrel és máris rengetek áramot megtakarít a világ vagy miért nem viszik a ruháinkat az iskolások instázás meg tiktokozás helyett mosni a folyóparthoz
Miért mindig a tisztességesen dolgozó adófizetővel akarnak kicseszni
Én azért rakattam napelemet,hogy függetlenedjek az államtól.
Nekem aztán senki ne merje mondani, hogy ne klímázzak meg ne 23 fokra fűtsem a házat télen.
Jó és mi számít pazarlásnak
Mert itt már közvilágítás megvonásról kirakatok sötétítéséről beszélnek
Mi lesz a következő hogy a hivatalok szervereit kapcsolják le este 6-tól?
kár, hogy a fogyasztási statisztikákból inkább az jön le, hogy skandináv szinten van a kibocsátásunk
de persze a kis brossúrákban kiosztott propaganda alapján arról kell beszélni, hogy kinyírod földanyát ha nem 18 fokos a szoba télen
Szerintem az autopályàt nem kellene ki koncesszióba adni, ezzel növelve az emberek költségeit. Az autópálya zrt nagy nyereséget termel, ezt most átadjuk Lörincnek, plusz 180 milliót kilóméterenként még adunk is mellé ajándékba évente.
Ez fideszes és nem fideszes szerint is egyformán bűncselekmény, a nemzeti vagyon hűtlen kezelése, súlyos hátrány okozása a magyar adófizetőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!