Meleg emberként hazatudok még látogatni a szülőföldemre,vagy már annyira át van mosva az emberek agya a homofób lmbtq gyülőlettel a poltika által, hogy bántódásom is eshetne?
Figyelt kérdés
Barátommal mennék haza, csak attól tartok itt nem olyan elfogadók az emberek mint Hollandiában.2022. jún. 11. 14:10
41/44 anonim válasza:
Én németeknél élek, kb. Valahol a közepén.
Egyszer voltam Bocholtban, és gondoltam átlátogatok hollandokhoz, gombázni, állítólag ott jó fajta terem. Szerencsétlenségemre heteró vagyok és jól is nézek ki (ezek szerint). 4-5 fickó elkezdett futni utánam elővett kékeressel, én meg meg sem álltam a lengyel határig.
42/44 Furujika válasza:
Sajnalom kérdező, hogy en vagyok a 41. válaszadó, es tobbsegben haszontalan válasz jött eddig.
Szoval, gyere Magyarországra nyugodtan. Nem elek ott, de ha egyszer a barátnőmmel hazalátogatnánk(no vagyok), akkor igy csinálnám. Nincs kezen fogva setalas, puszi, csok, olelkezes nyilvanos helyen. Jobb felni, mint megijedni. Csak 1 extra hulyet kell kifogni, es kesz is a baj.
43/44 anonim válasza:
Egyetértek a 42-el. Mindent elmondott.
44/44 anonim válasza:
Már miért fognák vissza maguk. Azt csinálnak amit akarnak. Csokolozhatnak is. Én melegként ezt teszem. Van hogy csúnyán néznek. Nem érdekel. Én se gondolok bele a vaginák aktusába mert undorodom tőle. Előbb dugogatom meg a pasim kakis popojat.. Sőt ki is szopkodom belőle finoman. Ti meg ne gondoljatok erre. Oké? Akkor mindenki azt csinál amit akar. Free legyen. Legyen béke végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!