Meleg emberként hazatudok még látogatni a szülőföldemre,vagy már annyira át van mosva az emberek agya a homofób lmbtq gyülőlettel a poltika által, hogy bántódásom is eshetne?
Figyelt kérdés
Barátommal mennék haza, csak attól tartok itt nem olyan elfogadók az emberek mint Hollandiában.2022. jún. 11. 14:10
21/44 anonim válasza:
"egy konzervatív, középeurópai, keresztény ország"
Ezt bizonyítják a GYK heteroszexualitás kategóriájának kérdései is...
22/44 anonim válasza:
No,mivan,69?
Meer ,csend lett...
23/44 anonim válasza:
Igen, át van mosva, semmiképpen ne gyere haza!
(valójában itthon még mindenki normális, úgyhogy te maradj csak szépen kinn)
25/44 anonim válasza:
Szerintem már kiderült a hozzászólásokból. Ha csak maximum 1 hónapra, vagy egy gyors látogatásra, akkor oké, de ha itt akarsz élni az felejthető. Én is tűzök innen az első repülővel, amint befejeztem az egyetemet. De szerintem ezzel nem csak az lgbtq fiatalok vannak így.
26/44 anonim válasza:
Sok elfogadó ember van itt. Még nem üldöznek az utcákon, de valóban ne járkáljatok a pároddal kézen fogva, mert akkor pár arconköpködést és ütést el kell tűrnötök. Sajna ilyen itt az élet. Viszont talán egyre több az elfogadó ember. Talán...
27/44 anonim válasza:
A 26-os hazudik, egyetlen bizonyított esetre sincs példa, hogy búzikat megütöttek vagy arcon köptek volna azért, mert búzik. Persze a magadfajták minden erejükkel ki akarják ezt provokálni, tehát a jövőben még előfordulhat.
28/44 anonim válasza:
Bocsánat, de tapasztalat miatt mondtam. Mert engem már megvertek egy párszor a párommal együtt, mikor sétáltunk. De már egy kés is előfordult, de azelől el tudtunk futni. Majd bementünk a rendörségre és lesz@rták.
29/44 anonim válasza:
Szóval te sem tudod bizonyítani, kis kamus.
30/44 anonim válasza:
#26 és 28 (megint én :)
Azerintem az nem provokáció, hogy megfogom a párom kezét, miközben sétálunk egy randiról hazafelé. Mocskos lezbinek neveznek minket és megvernek. Nem tudom, hogy a sétálás, vagy a kézfogás volt a provokáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!