Én nőként miért vagyok elnyomva? A férfiak miért keresnek többet, amikor képzetlenebbek?
"Óvónők, tanítók, tanárok, szociális munkások, konyhai dolgozók között akadnak férfiak is, de nincsenek többségben.
Miért nyomják el a nők a férfiakat, és nem engedik, hogy legalább 50%-ban legyenek képviselve?"
Ez bizony ostoba következtetés!
A női pedagógusok, óvónők nagyon is örülnének a férfi pedagógusoknak, már csak azért sem, mert hatalmas munkaerőhiány van. Tehát nem ők szorítják ki őket, hanem az az ostoba társadalmi beidegződés, hogy óvóbácsi nem lehet, mert az búzi, vagy tuti pedofil. Valójában a gyerekeknek általában jót tenne már az óvódában is az óvóbácsi.
Persze amennyiben tényekkel alá tudod támasztani, hogy óvodában azért nem vesznek fel képzett óvódapedagógust, mert férfi, akkor kész vagyok felülbírálni az álláspontomat. Tudod az állításodat valami ténnyel alátámasztani?
Segítek: Csak azt kell pl. bizonyítanod, hogy hány férfi óvodapedagógusnak, és hányat utasítottak el csak azért, mert férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!