Én nőként miért vagyok elnyomva? A férfiak miért keresnek többet, amikor képzetlenebbek?
10.: Milyen butaság? Épp most linkeltem egy bizonyítékot.
"Harcolsz ugye azért is, hogy a nyugdíjkorhatárt a férfiakéval megegyező évre emeljék?"
Tőlem lecsökkenthetik a férfiak nyugdíjkorhatárát a nők szintjére. És azért mehetünk korábban nyugdíjba, mert valakinek törődni kell az unokákkal is.
Családon kapcsolaton belüli halálos áldozatok számát tekintve a női áldozatok vannak messze túlsúlyban, és nem kevés esetről van szó. Bántalmazás esetében szintén. Természetesen nem állítom, hogy nők között nincs bántalmazó, mert nem csak a fizikai bántalmazás a bántalmazás, de akkor is.
Állásinterjún az anyának kell mindig kell magyarázkodnia, hogy a gyerekét és a munkát hogyan tudja majd együtt ellátni, de egy apától ezt a kérdést soha nem kérdezik meg.
Ugyanazon a munkahelyen ugyanazért a beosztásért, azonos képzetség esetén stb. nagy általánosságban a férfiak kapnak magasabb bért.
A népesség kb. 50% nő, mégis a képviselők minimális hányada nő, és a Fideszben nincs is szavuk, csak bólogathatnak Orbánnak.
#15 Végzettséget tekintve statisztikailag a nők vannak előnyben, de pont a politikusoknál nem kell végzettség. :)
Egyszerűen a nők nincsenek úgy képviselve, ahogy kéne, és ez mindenben így van, különben már rég aláírták volna az Isztambuli Egyezményt többek között, és sok egyéb törvényt.
Óvónők, tanítók, tanárok, szociális munkások, konyhai dolgozók között akadnak férfiak is, de nincsenek többségben.
Miért nyomják el a nők a férfiakat, és nem engedik, hogy legalább 50%-ban legyenek képviselve?
Azt javaslom hogy a parlament jelentős része menjen a fekete mosogatóba, hogy kiegyenlítődjenek a viszonyok, jók legyenek a statisztikák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!