Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges, hogy a jövőben,...

Lehetséges, hogy a jövőben, mikor a nyugat tönkreteszi magát a migránsokkal és a liberalizmussal, Magyarországra fognak özönleni a nyugati értelmes emberek?

Figyelt kérdés

Nyugaton hamarosan kisebbségbe kerül a fehér keresztény ember, többségben lesznek a feketék, arabok, akiket nem kell félteni, amint alkalmuk lesz rá, átveszik a hatalmat és rákényszerítik a barbár kultúrájukat a fehér európaiakra is. Emellé jön az aggresszív libsi LMBTQ propaganda és elfogadósdi, aki nem ért velük egyet azt eltapossák, bár ez átmeneti jelenség lesz, mert amint átveszik a hatalmat a feketék és az arabok, ezek el lesznek takarítva.

Szóval a ma ismert fehér, kultúrált nyugat napjai meg vannak számlálva. A józanul gondolkodó nyugati fehér emberek kénytelenek lesznek új hazát keresni, ha a megszokott európai értékrendszerű, kultúrált társadalomban akarnak élni. Jelenleg úgy látszik, hogy európában csupán néhány ország fog megmaradni ilyennek, az egyik mi vagyunk, ha nem kerülnek hatalomra a ballibek, mert akkor mi is ugyan úgy járunk. Tehát a jövőben valószínűleg Magyarországra fognak emigrálni a nyugati fehér emberek, elmenekülve saját hazájukból, mert kitúrják őket a migránsok?

2022. jún. 9. 21:54
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Kb nincs egy hónapja, hogy megmondta a svéd miniszterelnök, hogy nem működik a multikulti, párhuzamos társadalmak jöttek létre.

Szal ennyit erről, értem én, hogy fáj az igazság, de szembe kellene nézni vele.

Franciaország, Anglia ugyan ez.

Bandák, robbantás, késelés.

Tipikus

2022. jún. 9. 22:50
 32/50 anonim ***** válasza:
45%
Én úgy tudom, hogy sosem látott mértékben nő az érdeklődés, hogy tudnának az emberek felcsúti állampolgárokká válni, de az az egyetlen egy probléma van, hogy állitólag az irányitószámot arab számokkal akarják jelölni és ez sokaknak nem tetszik.
2022. jún. 10. 06:03
 33/50 Dzsonszi ***** válasza:
62%

Aki azt írja Svédország biztonsága nem csökken az hol él?

[link]

Gránáttámadások. Hol fordul ilyen elő errefelé akár egyszer is? Nem többszáz egy évben, mint mostanában Svédországban.

Itt a megerőszakolás statisztikája:

[link]

Csiklóvágások:

[link]

Svéd rendőrök azt javasolják nőknek, főleg Malmöban, ahol a legtöbb bevándorló van, hogy ne menjenek ki éjszaka egyedül:

[link]

De biztos csak az M1 mosta át az agyunkat, ahogy mondani szoktátok, amit amúgy a kutya se néz szerintetek.

2022. jún. 10. 07:39
 34/50 anonim ***** válasza:
20%
A nyugat még mindig fényévekkel előttünk jár.
2022. jún. 10. 09:38
 35/50 anonim ***** válasza:
29%

Ezekre a gondokra ma már nagyon jó,modern gyógyszerek vannak kérdező :D Tudom a tények nem a barátaitok, de én nem látok tömegesen bevándorolni ide svédeket, németeket stb pedig szerintetek már borzalmas ott az élet :D

Igazán csábító a borsodi no-go zóna a svéd no-go zónákhoz képest , negyedannyi fizetésért :D

2022. jún. 10. 09:42
 36/50 anonim ***** válasza:
37%

Almodik a nyomor.

Amugy erdekes, hogy magyarorszagrol sem Oroszorszagba mennek az emberek szerencset probalni, hanem a a melyen lenezett nyugatra...

2022. jún. 10. 09:51
 37/50 anonim ***** válasza:
58%

27-es, szerintem hagyd, mert nem fogják fel.

Itt a többség olyan sötét, hogy a negró világít a szájukban.

2022. jún. 10. 12:07
 38/50 anonim ***** válasza:
29%

"de én nem látok tömegesen bevándorolni ide svédeket, németeket stb pedig szerintetek már borzalmas ott az élet :D"

Az senkit nem érdekel, hogy te mit látsz.

A nyugat nem jó felé halad.

Itt vannak az adatok, statisztikák, valahogy azokat nem akarod figyelembe venni.

Ha ez így megy tovább, nem lesz jó vége.

2022. jún. 10. 13:22
 39/50 anonim ***** válasza:
18%
Az kemény hogy 3 perce van kint a kommentem és nullán van:D
2022. jún. 10. 13:26
 40/50 anonim ***** válasza:
95%

De, akkor miért nem látni, hogy tömegesen állnának Magyarország határain a normális életre vágyók?

Kezdem azt hinni, hogy vagy nincs is semmi fogalmuk se, hogy mennyire nagyon szuper az élet itt, vagy pedig ők érzik jól magukat ott, más opcióm nincs.

Ha, meg az első lenne igaz, akkor nem kellene az eu-ban egy gyere ide akárki programot inditani?

2022. jún. 10. 13:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!