Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges, hogy a jövőben,...

Lehetséges, hogy a jövőben, mikor a nyugat tönkreteszi magát a migránsokkal és a liberalizmussal, Magyarországra fognak özönleni a nyugati értelmes emberek?

Figyelt kérdés

Nyugaton hamarosan kisebbségbe kerül a fehér keresztény ember, többségben lesznek a feketék, arabok, akiket nem kell félteni, amint alkalmuk lesz rá, átveszik a hatalmat és rákényszerítik a barbár kultúrájukat a fehér európaiakra is. Emellé jön az aggresszív libsi LMBTQ propaganda és elfogadósdi, aki nem ért velük egyet azt eltapossák, bár ez átmeneti jelenség lesz, mert amint átveszik a hatalmat a feketék és az arabok, ezek el lesznek takarítva.

Szóval a ma ismert fehér, kultúrált nyugat napjai meg vannak számlálva. A józanul gondolkodó nyugati fehér emberek kénytelenek lesznek új hazát keresni, ha a megszokott európai értékrendszerű, kultúrált társadalomban akarnak élni. Jelenleg úgy látszik, hogy európában csupán néhány ország fog megmaradni ilyennek, az egyik mi vagyunk, ha nem kerülnek hatalomra a ballibek, mert akkor mi is ugyan úgy járunk. Tehát a jövőben valószínűleg Magyarországra fognak emigrálni a nyugati fehér emberek, elmenekülve saját hazájukból, mert kitúrják őket a migránsok?

2022. jún. 9. 21:54
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező a Good bye Lenint nézted? Abból jött az inspirációd?
2022. jún. 9. 22:20
 22/50 anonim ***** válasza:
75%
2022. jún. 9. 22:22
 23/50 anonim ***** válasza:
63%

18-as!

Ettől nagyobb ökörséget te sem állíthattál volna. Pont a szélsőjobbosok azok, akik mind azt várják, hogy az oroszok visszaállítsanak mindent úgy ahogy volt a Szovjetunió idején azért, hogy a nyugat meggyengüljön. Elég csak szétnézni pl. kuruc.infon, tele van szovjeteket éltető kommentekkel az összes cikk. Ugyanez igaz erre az oldalra is.

2022. jún. 9. 22:23
 24/50 anonim ***** válasza:
57%
#22: Erre majd azt mondják a libsik, hogy elszigetelt eset.
2022. jún. 9. 22:24
 25/50 anonim ***** válasza:
94%

Itt (még) megvan a videó!

[link]

A többi helyről már eltüntették...

2022. jún. 9. 22:26
 26/50 anonim ***** válasza:
80%
Azért az vicces, és egyben szánalmas is, hogy a hivatalosan belinkelt statisztikákkal nem foglalkozva küldözgetitek a különböző videókat. Ezek a videók akkor lennének helytállók a témával kapcsolatban, hogy ha az országban a migránsok érkezése előtt nem lett volna ugyanilyen magas a bűnözési ráta.
2022. jún. 9. 22:30
 27/50 anonim ***** válasza:
28%
#23: Az ugye megvan, hogy a Szovjetunió egy szélsőbaloldali diktatúra volt? Tanulj már egy kis történelmet, mielőtt ország-világ előtt szénné égeted magad. :)
2022. jún. 9. 22:30
 28/50 anonim ***** válasza:
68%

27-es!

Itt pont te vagy az, akinek köze nincs a témához. Szerinted hány baloldali akarja azt, hogy a Szovjetunió ma ismét megalakuljon? Egyikünk sem akarja ezt ellentétben a szélsőjobbosokkal (mint ahogy említettem is előző kommentben nézz szét kuruc.infon és ezen az oldalon is a kommentek között).

Azt pedig inkább meg sem említem, hogy a kommunizmust a mai balodallal nem lehet összehasonlítani, ég és föld a különbség, bár hiába is magyarázom, úgy sem érted meg.

2022. jún. 9. 22:33
 29/50 anonim ***** válasza:
3%
#28: ...és mi közöm van nekem a szélsőjobbosokhoz? Kuruc.infót soha életemben nem olvastam, sem akkor, amikor a Jobbikot (tudod, a ti szövetségeseteket) támogatta, sem most. (Köszi, hogy nem magyarázod el! Megtették ezt már nálad jóval értelmesebb emberek, plusz olvastam kb. 10-12 könyvet a témában, meg láttam legalább ugyanennyi dokumentumfilmet. Javaslom neked is, hátha ragad rád belőle valami.)
2022. jún. 9. 22:40
 30/50 anonim ***** válasza:
28%

30-as!

Vannak bajod a fejedben, nem is kicsi. Te voltál az, aki felhozta a jobboldalt és a Szovjetuniót, de ne zavarjon.

2022. jún. 9. 22:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!