Hová teszi ez a hozzá nem értő primitív tolvaj banda a pénzünket?
Figyelt kérdés
A covid idején sem jutott segély senkinek sem,arra sem volt pénz mint ahogy semmi másra sem jut.
2022. jún. 9. 18:59
1/10 anonim válasza:
Én nem tudom hová teszi.
Covid idején hová kellett volna segély?
2/10 anonim válasza:
Mi magyarok úgy mondjuk ezt, ellopják.
Igen, ez köztörvényes bűncselekmény.
Igen, börtönben van a helyük.
3/10 A kérdező kommentje:
1) a megélhetéshez,amit minden európai megkapott a saját kormányától csak a magyarok nem.régen volt már,azért nem emlékszel azokra az időkre?
2022. jún. 9. 19:04
5/10 anonim válasza:
Jó kis segély na az kellene már nagyon.
6/10 anonim válasza:
Az is bűnözés hogy direkt megbuktatnak OKJ képzésbe? Úgy tűnik de. Jól lefesti a helyzetet. Remélem ez a tolvaj banda a fanjaival együtt elkorhad egy távoli galaxisban. Elnyomnak mert kell nekik a pénzük. Az életed és hogy rabszolga legyél Mégha bukás a vége mindennek. Hova tovább? A bamba béna hugyos pelenka magyar bánya rém család mikor ébred fel? Hahó már rég nem a magyarok sorsa a jó.
8/10 A kérdező kommentje:
4) Mikor otthon ültél közel három hónapig.Játszod tovább a hülyét?
5) Úgy bizony,abból fizetni a közszférát,ahhoz lenne eszük.Mi kell még hogy ez a bamba nép felébredjen végre és meglássa a valóságot?
2022. jún. 9. 19:48
9/10 anonim válasza:
Az elég baj, ha a megélhetésedet az államtól várod, segély formájában. Én személy szerint azt szeretném, ha az ilyen emberekből egyre kevesebb lenne idehaza (és azért, mert megtanulnának önellátóak lenni a késztetés hatására)...
10/10 A kérdező kommentje:
9) Ismétlem sokadjára:a covid idején.Csak ennyire futja,értetlenkedésre?
2022. jún. 9. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!