A HVG és a 444 kommentszekciója miért ilyen botrányos? Mintha egy bolondokházában megszerezték volna a wifi jelszót az ott kezeltek..
Komolyan nincs olyan téma ami alatt ne menne ilyen 4 elemit végzett, primitív kocsmai stílusban a "beszélgetés". Bár ezt beszélgetésnek nem igazán lehetne nevezni, inkább fröcsögésnek.
Konkrétan minden témakörben ez megy, beleolvasok egy számtech, bulvár, kultúra rovatba, mondom megnézem a kommenteket hátha írt valaki valami hasznosat, erre többszáz kommentben csak a krumpli, egy bites, o1g, agymosott vidéki, diktatúra, stadion, mutyi stb. megy rettenetesen primitív már-már gyomorforgató stílusban -és ennyi.
Gyakorlatilag eljutottunk odáig, hogy ezeken az hírportálokon a politikától teljesen független témakörökbe is már csak a primitív emberek járnak?
Vagy már gondoltam arra is, hogy ezért fizetnek egyes pártok, hogy egyesek szét offoljanak minden hírt a kommentelésükkel?
"Ilyenek a libsik, mit vársz attól aki képes Gyurcsányra szavazni?"
Úgy rémlik nem a "libsik" támadtak rokkentszékből ököllel az ellenzéki miniszterelnök jelöltre, és nem ők fenyegetőztek öngyilkosságga a békemeneten, ha nem az ő pártjuk nyer.
Mindkét oldalon vannak gyökerek, bármennyire is próbálja ezt mindenki eltusolni a saját oldalán.
Költözz lipsi, ti meg azt hangoztattátok de nem látok egy balost se költözni sajnos
Ez nem igaz, hogy egy sima technikai cikket vagy egy szimpla bulvárhírt szét offolnak primitív politikai hozzászólásokkal független vagy kormánypárti hírportálokon.
Politikai hírek alatt persze megy a szájkarate, de a kérdésben leírtakkal csak a HVG-n és a 444-en találkoztam eddig.
"de nem látok egy balost se költözni sajnos"
Ja mert azok Orbán Rasiék voltak akik a hanyatló nyugatra költöztek. :)
"Politikai hírek alatt persze megy a szájkarate, de a kérdésben leírtakkal csak a HVG-n és a 444-en találkoztam eddig."
"én nem érvelni szeretnék, hanem tényeket közölni."
A saját személyes véleményed még nem lesz tény. Bár ezt fidesztálibként furcsa lehet megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!