Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A HVG és a 444 kommentszekciój...

A HVG és a 444 kommentszekciója miért ilyen botrányos? Mintha egy bolondokházában megszerezték volna a wifi jelszót az ott kezeltek..

Figyelt kérdés

Komolyan nincs olyan téma ami alatt ne menne ilyen 4 elemit végzett, primitív kocsmai stílusban a "beszélgetés". Bár ezt beszélgetésnek nem igazán lehetne nevezni, inkább fröcsögésnek.

Konkrétan minden témakörben ez megy, beleolvasok egy számtech, bulvár, kultúra rovatba, mondom megnézem a kommenteket hátha írt valaki valami hasznosat, erre többszáz kommentben csak a krumpli, egy bites, o1g, agymosott vidéki, diktatúra, stadion, mutyi stb. megy rettenetesen primitív már-már gyomorforgató stílusban -és ennyi.

Gyakorlatilag eljutottunk odáig, hogy ezeken az hírportálokon a politikától teljesen független témakörökbe is már csak a primitív emberek járnak?

Vagy már gondoltam arra is, hogy ezért fizetnek egyes pártok, hogy egyesek szét offoljanak minden hírt a kommentelésükkel?

2022. ápr. 9. 12:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Feltehetnéd ugyan ezt a kérdést bármelyik kormánybarát lap kommentszekciójára is. 1:1-ben ugyan ezt fogod találni. Ez nem politikai oldal specifikus jelenség. Egyszerűen ilyenek az emberek.
2022. ápr. 9. 12:08
 2/18 anonim ***** válasza:
28%
Ilyenek a libsik, mit vársz attól aki képes Gyurcsányra szavazni?
2022. ápr. 9. 12:09
 3/18 anonim ***** válasza:
36%

"Ilyenek a libsik, mit vársz attól aki képes Gyurcsányra szavazni?"

Úgy rémlik nem a "libsik" támadtak rokkentszékből ököllel az ellenzéki miniszterelnök jelöltre, és nem ők fenyegetőztek öngyilkosságga a békemeneten, ha nem az ő pártjuk nyer.

Mindkét oldalon vannak gyökerek, bármennyire is próbálja ezt mindenki eltusolni a saját oldalán.

2022. ápr. 9. 12:11
 4/18 anonim ***** válasza:
31%

Költözz lipsi, ti meg azt hangoztattátok de nem látok egy balost se költözni sajnos

2022. ápr. 9. 12:17
 5/18 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz, hogy egy sima technikai cikket vagy egy szimpla bulvárhírt szét offolnak primitív politikai hozzászólásokkal független vagy kormánypárti hírportálokon.

Politikai hírek alatt persze megy a szájkarate, de a kérdésben leírtakkal csak a HVG-n és a 444-en találkoztam eddig.

2022. ápr. 9. 12:19
 6/18 anonim ***** válasza:
48%

"de nem látok egy balost se költözni sajnos"

Ja mert azok Orbán Rasiék voltak akik a hanyatló nyugatra költöztek. :)

2022. ápr. 9. 12:20
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Fizetős oldalakról van szó, belterjes rajongói körrel. Mégis mit vártál?
2022. ápr. 9. 12:21
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

"Politikai hírek alatt persze megy a szájkarate, de a kérdésben leírtakkal csak a HVG-n és a 444-en találkoztam eddig."

[link]

2022. ápr. 9. 12:21
 9/18 A kérdező kommentje:
#8 én nem érvelni szeretnék, hanem tényeket közölni.
2022. ápr. 9. 12:23
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

"én nem érvelni szeretnék, hanem tényeket közölni."

A saját személyes véleményed még nem lesz tény. Bár ezt fidesztálibként furcsa lehet megérteni.

2022. ápr. 9. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!