Miért fordult át a közvélemény, mióta kiderült hogy a Balatonba fulladt két fiú lopott deszkáról fulladt bele a vízbe?
26, igen, és? Én mások veszélyeztetéséről írtam. És ők nem veszélyeztettek senkit.
De úg ylátom az itt kommentelők szívesen éltek volna Vlad Tepes alatt, az ottani törvénykezés elég egysszerű és lényegretörő volt: A bűnözés legtöbb formájáért halálbüntetés vár.
Jó látni, hogy ennyit haladtunk közel fél évezred alatt:D
Hát, nézd, nemrég olvastam, hogy Szaúd-Arábiában gyakorlatilag nincs bűnözés.
Ott ui. pl. a lopásért kézlevágás jár.
40
Vállalj ott most munkát, aztán megtapasztalod, hogy a munkanapod végén lesz kedved fürdőzni a tóban, vagy sem.
46, ne agonizálj már.
Én 3 nyarat dolgoztam végig a balatoni vendéglátásban.
Fárasztó volt? Igen. De bszki, ha már a Balatonnál vagyok, nem fogom kihagyni a fun részét a dolognak.
Majd pihenek ha öreg leszek, majd ha gyógyszert szedek, majd ha beköltözöm otthonba, ha majd köntösben kártyázunk titokban....
Nem mondom, túl sokat nem aludtam, volt, hogy az éjszakai fürdőzés és hajnalig tartó duhajkodás után azonnal a munkába mentem, de na, bedobsz pár kávét és megvagy.
Életem legjobb nyarai voltak, imádtam.
Persze volt olyan kolléga akimindig offolta a szórakozást, mondván fáradt... Egész nyáron kb be se ment a vízbe. De az ilyet nem is értem minek jön a Balatonra akkor.
Amúgy most akkor mi a sztori?
Mert ugyanazokban a cikkekben leírják, hogy tinédzser fiatalok, meg szorgos dolgozó jó munkásemberek, meg azt is, hogy valamelyik most ballagott ÁLTALÁNOS iskolából 17-18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!