A strandon ahova járok mindig ki van rakva 2-3 deszka közhasználatra.
Egyszer én is majdnem vízbefulladtam vele, pedig 10 éve sportszerűen úsztam már akkor és nem mentem mélyre (utóbbi volt a szerencsém). Aki nem tudja használni, az ne kezdjen bele.
Sajnálom a srácokat, de lopott deszka valóban változtat...
2022. jún. 9. 12:34
12/49 anonim válasza:
"Bekapcsolt a tipikus "a bűnözők dögöljenek meg" felfogás ami sokaknál még az élet szeretetét is felülírja."
Bekapcsolt a tipikus "jobban felháborít az emberek szaros véleménye, mint maga az elkövetett bűncselekmény és emiatt baromi progresszív és haladó gondolkodásúnak érzem magam" felfogás.
Egyeseknél egy negatív vélemény nagyobb bűn, mint megerőszakolni és megölni egy gyereket.
Van ám értékrend.
2022. jún. 9. 12:37
13/49 anonim válasza:
Miért fordult át a közvélemény?
Nem kedvelik a lopós embereket. Neked ez újdonság?
2022. jún. 9. 12:38
14/49 anonim válasza:
Ha már témánál vagyunk, c kategóriásak voltak, lehet tudni?
2022. jún. 9. 12:40
15/49 anonim válasza:
Figyeljétek meg, még az lesz a hibás, aki kint hagyta a szörfdeszkát.
2022. jún. 9. 12:41
16/49 anonim válasza:
14-es, bizony azok. Bódvalenkéről jöttek.
2022. jún. 9. 12:42
17/49 anonim válasza:
#14 azok voltak, riportot is készítettek a családdal, nyolcan voltak testvérek, persze úgy, hogy nyomorogtak...
2022. jún. 9. 12:42
18/49 anonim válasza:
15#
Na ez a másik amiből sokszor elegem van. A bűnbak keresés. Nehogy már csak simán belehaltak a saját hülyeségükbe.
2022. jún. 9. 12:45
19/49 anonim válasza:
Mert az embereknek nagyon elegük van ezekből a bűnöző cigányokból, akik csak bűnöznek, lopnak, csalnak, hazudnak, csak kárt okoznak a magyaroknak, a munka fogalmát hírből sem ismerik. Ezek se voltak különbek, mikor már 17 évesen lopnak, csak károsak lettek volna a társadalomra. Megérdemelték, kettővel kevesebb bűnöző féreg. Remélem azért akitől ellopták, az visszakapta a deszkáját, vagy legalább kifizettetik a tolvajok családjával a kárt.
2022. jún. 9. 12:58
20/49 anonim válasza:
Az egyik családnak állítólag nincs pénze temetésre. Bódvalenke-Balatonaliga 350-360 kilométer. Hogyan jutottak a tóhoz a gyerekek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!