Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A telex.hu nevű mainstream...

A telex.hu nevű mainstream propaganda oldal miért mosdatja Amber Heardet?

Figyelt kérdés

[link]

Egy bicskanyitogató cikk, ami leginkább azt sugallja, hogy a #metoo fontosabb az igazságnál. A legtöbb törzskommentelőjüket is kiakasztotta a cikk.

Sajó Dávid pl. a végén Heardet sajnáltatja, aki a sivatag közepére kellett visszavonuljon... Azt kifelejti, hogy a milliárdos villájába, de mindegy is. Folyamatosan feltételes módba beszél Heard bűnösségéről, holott egyértelmű, bírósági döntés született. Nagy bölcsességként azt mondja, hogy ne ítélkezzünk a teljes kép ismerete nélkül, pedig talán már épp eleget tudunk ahhoz, hogy ítélkezzünk, és nem mellékesen ő az éllovasa volt a bemondás alapú ítélkezésnek... Minden egyes mondata egyszerűen nevetséges.

Ennyire a woke seg*éből szemlélni a dolgokat, ez kb. az Origo, csak baloldalon.

2022. jún. 7. 14:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Azt állítjátok, a férfi már eleve bűnös, és mindig a nő nyer. Mesélnétek erről valami konkrétumot? Linket esetleg?
2022. jún. 8. 16:45
 32/37 anonim ***** válasza:
31%

Egy lap akkor színvonalas, ha pártfoglalástól mentesen leközli a tényeket. A cikkel nemcsak az a baj, hogy látványosan állást foglalt a két fél közül az egyik javára, de egyrészt pont a rossz oldalt választotta, másrészt ma a cikk tartalmának minősége is gyenge.

Nem voltam eddig sem a Telex mindennapos olvasója, de egy viszonylag jó hírlapnak gondoltam őket, amíg el nem olvastam ezt. Sajnos egy ilyen propagandacikket csak egy szennylap jelentethet meg. Most már örülök, hogy anno nem járultam hozzá az oldal támogatáshoz, pedig fontolóra vettem a függetlensége miatt. Az egy dolog, hogy a cikk írója olyan amilyen, de az sem százas aki ezt jóváhagyta, illetve aki még nem b@.$zta ki az írót ezért a cikkért.

2022. jún. 8. 18:16
 33/37 anonim ***** válasza:
23%

" látványosan állást foglalt a két fél közül az egyik javára"

Linkeld már kérlek be azt a részt, ami látványosan állást foglal.

2022. jún. 8. 19:27
 34/37 anonim ***** válasza:
68%

A német Focus is.

Elveszti a baloldal egyik kedvenc megsemmisítő fegyverét. Dühösek. A tények nem számítanak. Most nyírják ki magukat. Mellszélsességgel kiálnak egy elítélt bűnöző mellett. Rágalmazás, eskü alatt hazudozás, Felmosták vele a padlót,,,,

2022. jún. 9. 02:14
 35/37 anonim ***** válasza:
68%
Erre az öngólra 20 év múlva is emlékezni fognak. Hazug GoldDigger pártolása. Lehúzta magát a baloldal a klotyón.
2022. jún. 9. 02:29
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
A baloldal most nyerte meg Ov-nk 26.ot.
2022. jún. 9. 02:41
 37/37 anonim ***** válasza:
91%
Lepontozgatás helyett még egyszer: bemásolnátok azt a szövegrészletet, ami szerintetek "látványosan állást foglalt"?
2022. jún. 9. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!